24 octombrie 2013

152.000 de citate în română şi 295.000 în toate limbile

Cifrele aleargă înainte, marcând creşterea bazei de date. Încă sunt şanse pentru a depăşi anul acesta 300.000 de citate în toate limbile!

În ultima perioadă au fost realizate mai multe îmbunătăţiri referitoare la performanţă. Acum, serverul poate face faţă unui trafic considerabil mai mare. Ca urmare, „ambuteiajele” au fost reduse până aproape de dispariţie, iar numărul de vizitatori a reînceput să crească. Rămâne de văzut când se va înregistra un nou record.

Una dintre îmbunătăţiri aduce şi un alt avantaj pentru utilizatori. Motorul de căutare pentru produse de la MetaMagazin filtrează mai bine duplicatele, păstrând doar varianta cu cel mai mic preţ (ţinând cont şi de o eventulă reducere). Cum sistemul verifică zilnic preţurile de la mai multe librării online, inclusiv principalele trei, este foarte probabil ca propunerile de cărţi care apar pe Citatepedia.ro să reprezinte cele mai bune oferte la momentul respectiv. Aşadar, economii pentru bibliofili. Încercaţi!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook