21 septembrie 2012

125.000 de citate şi marcarea limbii originale

A început anul şcolar de câteva zile şi valul de elevi care caută informaţii pentru a-şi face lecţiile deja se face simţit. Aşadar, nu marcăm doar un număr frumos pe contorul citatelor, ci şi o creştere însemnată a numărului de vizitatori. Previziunile statistice arată că urmează o toamnă foarte interesantă, cu noi recorduri şi noi provocări.

Am creat o nouă extensie, pentru traduceri. Pe de o parte, aceasta prezintă într-un mod mai clar legăturile către traduceri, care existau şi până acum. Pe de altă parte, există o noutate foarte importantă: am început procesul de marcare a limbii originale în care a fost scris fiecare text. Astfel, cititorii vor putea localiza uşor originalul şi vor putea şti dacă citesc orginalul sau o traducere (nu întotdeauna este evident, dat fiind că unii autori au scris în mai multe limbi). Desigur, va fi un proces de durată, dar care va creşte valoarea conţinutului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook