15 februarie 2012

113.000 de citate şi o veste mare

Cu multă vervă, mai marcăm o mie de citate în limba română. Prin aceasta, Citatepedia.ro a depăşit Citatepedia.com ca volum de conţinut.

Numărul surselor cunoscute în limba română a depăşit 10.000, ceea ce reprezintă o performanţă. Mai mult de jumătate din ceea ce se găseşte în Citatepedia are sursa precizată, iar o foarte mare parte din restul sunt creaţii aforistice sau poetice care n-au fost publicate sub formă tipărită (motiv pentru care nu au precizată sursa). Ne dorim să completăm sursa oriunde este posibil, aşa că dacă aveţi informaţii în acest sens, nu ezitaţi să scrieţi comentarii sau să trimiteţi semnalări.

Vestea cea mare este însă alta: s-a înfiinţat Asociaţia Culturală Citatepedia! Pentru a afla mai multe despre acest punct important în evoluţia lucrurilor, puteţi citi anunţul oficial, publicat pe site-ul oficial al organizaţiei: www.citatepedia.org. Desigur, vor urma primele acţiuni ale acestui ONG, care vor fi anunţate la momentul potrivit. Cert este că ne dorim să ducem lucrurile chiar mai sus!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook