9 septembrie 2013

149.000 de citate

Anul şcolar este pe cale să înceapă, elevii şi studenţii redevin interesaţi de studiu, aşa că Citatepedia turează motoarele. Numărul vizitatorilor creşte de la o săptămână la alta, revenind la cotele uzuale. Şi numărul citatelor creşte, apropiindu-se de un număr foarte rotund.

Numărul surselor a depăşit 12.000, acesta fiind doar un indicator al preocupării pe care Citatepedia o are pentru a documenta cât mai bine textele. Nu este deloc o treabă simplă, deoarece multe citate circulă fără a avea sursa precizată.

În secţiunea Poezii s-au depăşit 16.000 de creaţii. Iubitorii versurilor pot găsi în fiecare zi, chiar pe prima pagină, poezii de valoare.

Nu în ultimul rând, Dan Costinaş a devenit moderator general la Citatepedia.net (poate face corecţii şi completări). Este un drept pe care şi l-a câştigat prin valoroasa contribuţie făcută în doi ani şi jumătate. Avem în vedere un set de îmbunătăţiri care să permită implicarea mai multor utilizatori care dovedesc că au înţeles spiritul Citatepediei. Sugestiile sunt binevenite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 8 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook