20 aprilie 2012

Proiectul X

De la Todd Phillips, producătorul filmelor din seria „Marea Mahmureală”, vine pe marile ecrane, din 20 aprilie 2012, o petrecere epică: „Proiectul X” („Project X”). Filmul redă într-un mod mai mult decât realist povestea unor elevi anonimi de liceu, care pe final de an încearcă cu orice preț să-și câștige popularitatea. Ideea de la care au plecat a fost initial una nevinovată: să dăm o petrecere pe care toata lumea o va ține minte, dar nimic nu i-ar fi putut pregăti pentru această petrecere!



Vestea că se pregătește un eveniment epic s-a împrăștiat repede și în timp ce haosul ia amploare, numărul de participanți crește văzând cu ochii, iar celebritatea celor trei organizatori ajunge la cote maxime.

Un film interzis minorilor, „Proiectul X” este un adevărat avertisment pentru părinții și agenții de poliție din întreaga lume.

Nima Nourizadeh debutează ca regizor de lungmetraj în fruntea unei distribuții formate din debutanți, care au obținut roluri în urma unei preselecții naționale.

Scenariul este semnat de Matt Drake și Michael Bacall, după o poveste dezvoltată de cel din urmă.

„Proiectul X” îi aduce în rolurile principale pe Thomas Mann, Oliver Cooper, Jonathan Daniel Brown, Dax Flame, Kirby Bliss Blanton, Brady Hender, Nick Nervies, Alexis Knapp și Miles Teller (“Footloose”).

Warner Bros. Pictures prezintă o producție Silver Pictures production, în parteneriat cu Green Hat Films, distribuită în România de MediaPro Distribution, în următoarele cinematografe: Hollywood Multiplex (Bucureşti şi Oradea), Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex – Băneasa, Glendale Studio (Bucureşti), Cinema City (Cotroceni, Sun Plaza, Cluj, Arad, Galeria Arad, Bacău, Brăila, Baia Mare, Iaşi, Timişoara, Piteşti, Târgu Mureş), Cityplex (Constanţa), Odeon Cineplex Cluj, Cinema Cortina (Oradea), Centrul Cultural Eugen Ionescu (Slatina) şi Grand Mall Cinema (Satu Mare).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook