6 martie 2018

Pân’ la Rai

După o vreme de liniște, The Ark își redeschide porțile. Vineri, 16 martie 2018, Adrian Naidin Quartet susține concertul „Pân la rai”, un experiment acustic inedit, găzduit de The Ark – Depozit de viitor, un spațiu care îmbină tradiția în muzică, design și gastronomie. Accesul se face începând cu ora 19:30.



Concertul „Pân’ la Rai” aduce contururile delicate ale cântecelor Mariei Tănase în 2018, rafinându-le prin jazz și oferindu-le, astfel, o viață nouă. Amestec de tradițional și avangardă, tehnic și non-conformist, violoncelistul Adrian Naidin își testează imaginația într-o impresionantă armonie acustică, alături de alți trei muzicieni cu personalități și cariere deosebite: pianistul Sorin Zlat, percuționistul Gabriel Bălașa și de Eugen Amarandei la contrabas. Repertoriul este alcătuit din piesele: „Pân’ la Rai”, „Am iubit și-am să iubesc”, „Ciuleandra”, „Până când nu te iubeam”, „De-ar ști omul ce e viața”, „Aruncă-m-aș pan’ la stele”, „Ai huri huratul”.

Teodor Frolu, Managing partner la DC Communication, declară:

Am ales să deschidem seria de evenimente culturale din 2018 cu un band de jazz care urmărește aceeași filosofie ca și noi: reinterpretarea tradiției într-o manieră actuală, creativă, care poate să ofere noi valențe elementelor de patrimoniu cultural.

Atmosfera este întregită de ambientul și oferta restaurantului Ivan Pescar & Scrumbia Bar, care este accesibil pe toată durata evenimentului.

Prețul unui bilet variază între 40 și 60 de lei, iar biletele pot fi achiziționate online, de pe platforma Eventim.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook