7 februarie 2012

Au început filmările la cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă”

Pe 6 februarie 2012 au început filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului „În derivă”, producţie al cărei prim sezon a fost extrem de apreciat atât de telespectatori, cât şi de presa de specialitate. Serialul aparţine HBO Europa Centrală şi este realizat integral în România. „În derivă” este bazat pe un format de succes şi a fost creat de regizorul Hagai Levi pentru Israel şi adaptat în Statele Unite ale Americii, în România, în Polonia şi Cehia.



„În derivă” se concentrează pe una dintre caracteristicile societăţii moderne, şedinţa de terapie, văzută prin ochii unui psihoterapeut de elită. Vor fi noi sesiuni de terapie, şedinţe individuale între psihoterapeut şi pacienţii săi, urmate de şedinţa în care personajul principal îşi vizitează propriul terapeut.

Rolul principal, cel al psihoterapeutului Andrei Poenaru, este interpretat şi în acest nou sezon de Marcel Iureş, continuând colaborarea de succes începută în prima serie.

Carmen Harabagiu, Country Manager HBO România, a declarat: „Publicul nostru a reacţionat extrem de pozitiv după difuzarea episoadelor din primul sezon iar acest fapt ne-a determinat să decidem continuarea serialului. Începem producţia cu încredere, avem o echipă excepţională formată din oameni foarte talentaţi şi suntem siguri că vom putea oferi publicului nostru un sezon doi cel puţin la fel de bun ca primul.”

Regia episoadelor din acest nou sezon va fi semnată de Constantin Popescu (care a mai regizat „Principii de viaţă” şi „Portretul luptătorului la tinereţe”), excepţie făcând primele episoade, realizate în colaborare cu regizorul Adrian Sitaru (care a mai regizat „Pescuit sportiv”, „Din dragoste cu cele mai bune intenţii” şi „Domestic”).

Din partea HBO, producători executivi sunt Aurelian Nica și Gabriela Ceuţă, filmările fiind supervizate de Antony Root, EVP Original Programming & Production HBO Europa Centrală şi Wayne Henry, Consultant Production Executive HBO Europa Centrală.

Compania de producţie a serialului „În derivă” rămâne şi la cel de-al doilea sezon Film Factor, iar producător este Tino Furtună.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook