27 iunie 2019

Trandafiri

O nouă colaborare a luat naștere între Jon Brian și Sandra N. Piesa „Trandafiri” este despre o situație cu care mulți dintre noi ne-am confruntat: o relație plină de minciuni, în care partenerii au ajuns la capătul puterilor și își spun „adio”. Melodia este compusă de Jon Brian, Florin Popa și Cristian Gabriel Militaru, versurile sunt scrise de Jon Brian și Tatiana Artic, iar regizorul clipului este Cristian Gabriel Militaru.Jon Brian declară:

Atunci când devenim invizibili sau doar niște fantasme în cei mai importanți ochi din lume, simțim cum totul în noi se ofilește. Sufletul știe cand sfârșitul povestii pe care o doream infinită, se apropie. 

Jon Brian a lansat până acum single-uri ca „I live in California”, în colaborare cu Doddy sau „O stradă din Paris”, dar și colaborări cu artiste precum Andia, Adeline sau Tinna, cu versuri în limba română, cât și în limba engleză.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook