14 noiembrie 2008

Time management

Time managementApărut la Humanitas Multimedia, audiobook-ul „Time management„, în lectura lui Octavian Pantiş, se ocupă de una dintre cele mai importante resurse pentru omul activ: timpul.

TMI Romania a fost desemnată Compania de Training a Anului, iar Octavian Pantiş Cel Mai Bun Speaker, la gala Business-Edu Awards care a avut loc în februarie 2008, pe baza unui studiu realizat în rândul a patru sute de specialişti în resurse umane din România.

Iată un fragment:Octavian Pantiş, Managing Director la TMI Romania, spune:

De mii de ani oamenii se întreabă dacă există viaţă după moarte. Întrebarea lumii moderne pare să fie dacă există viaţă înainte de moarte. În lumea de azi, a vitezei, a informaţiei şi a tehnologiei, dacă nu suntem atenţi, putem deveni fără să ne dăm seama victime ale obiectivelor altora sau ale nimănui şi urmăritori ai succeselor altora, pierzând din vedere lucrurile importante pentru noi.
Cursul de Time Management pe care îl asculţi se bazează pe experienţa de peste treizeci de ani în lumea întreagă a companiei de training şi consultanţă TMI, şi îşi propune să îţi ofere idei şi tehnici prin care să-ţi poţi atinge obiectivele profesionale cu o mai bună productivitate şi să găseşti timpul necesar şi pentru alte preocupări importante din viaţa ta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook