18 ianuarie 2019

Supermarket

Logic (Bobby Hall), cunoscutul rapper și producător american, întrece așteptările tuturor și începe anul cum nu se poate mai bine – acesta se pregătește pentru marea lansare a primei sale cărți, „Supermarket”, dar și prin dezvăluirea unor noi surprize muzicale.

Odată cu publicarea cățtii sale, Bobby Hall (Logic) trage un semnal de alarmă asupra problemelor ce distrag atenția tinerilor și asupra importanței unei mentalități sănătoase.

Flynn, personajul principal al cărții, se simte blocat: depresiv, părăsit de iubită, dependent financiar de părinți. Supermarket-ul ar fi trebuit să îl schimbe de tot – o slujbă normală și rutina ce o înconjoară. Munca nu este muncă în momentul în care te salvează de tine însuți, dar lucrurile nu par să stea chiar așa. O singură zi modifică totul, propulsându-l pe Flynn în mijlocul misterului unei crime și pe cititor în lumea unui thriller psihologic care creează dependență.

Anunțul ce vizează lansarea romanului „Supermarket” a fost făcut prin intermediul rețelelor sociale (Twitter și Instagram) și a luat prin surprindere pe toată lumea. Pe lângă multiplele sale talente – cântăreț, compozitor și producător, Logic face acum o veritabilă demonstrație de polivalență artistică. Primul său roman, „Supermarket”, este un amestec omogen între o narațiune fluidă, cu inserții de umor întunecat și o viziune unică asupra fatalității existențiale.

Chiar dacă lansarea cărții i-a ocupat o bună parte din timp, Logic nu dă niciun semn că și-ar neglija cariera muzicală – rapper-ul urmează să lanseze curând single-ul „Keanu Reeves”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook