20 septembrie 2007

Ştiinţă

Încep şcolile, urmează facultăţile. Bine le mai şade fetelor când le merge mintea şi când le dau clasă băieţilor la ce cred ei că sunt tari: matematică, chimie, fizică…

sexy5a

sexy5b

sexy5c

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

4 thoughts on "Ştiinţă"

 1. Geo spune:

  Cred ca fizica e cea mai importanta stiinta!!!

 2. Viorel Muha spune:

  ABSTRACT.

  Fizica are elemente de luminat materialitatea noastra , realitatea pe care o vedem , respectiv o percepem si o simtim. Ea exista intre cele doua extreme abstracte. Cercul ca forma creata de Dumnezeu, forma care se regaseste de la cea mai mica particula, pina la intregul univers si, patratul, creatia omului.

  Pefectiunea pentru noi, este la mijloc, este intre curbura data de Dumnezeu si incadrarea curburii in patratul urit si abstract.

  Feminitatea este curbura formelor dusa la perfectiune. O carte este patratul care complecteaza aceste feminitati desavirsite.

  Viorel Muha

 3. ioan lila spune:

  Fata cu ciorapii albiu si-a ales bine cartea… care ii sporeste pudoarea fireasca… pentru ca lectura se face in intimitate… Iar ciorapii ii justifica pasiunea pentru lectura orizontala, pentru care este si foarte dotata. Felicitari!

  ioanlila.over-blog.com

 4. salad fingers spune:

  mie imi place ultima imagine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook