22 martie 2011

Spartacus: Zeii Arenei

HBO România prezintă în premieră serialul „Spartacus: Zeii Arenei” („Spartacus: Gods of the Arena”), în fiecare vineri, începând cu data de 25 martie 2011, ora 22:00. Filmul serial spune povestea primului campion al Casei Batiatus, Gannicus, carismaticul gladiator ce îşi doreşte să devină campion în Capua. Acţiunea serialului se petrece într-o perioadă dură, când onoarea devenea din ce în ce mai importantă.Casa Batiatus se bucura de tot mai mult succes, mai ales datorită campionului Gannicus, al carui talent în manevrarea sabiei e egalat numai de pasiunea sa pentru vin şi femei. Acestea sunt vremurile pe care le-a aşteptat tânarul Batiatus. E gata sa-şi dea tatăl la o parte şi să preia controlul asupra averii. Pentru a se asigura că gladiatorii săi sunt cei mai bine cotaţ­i, va trăda pe oricine. Alături de el o are pe Lucretia, loiala sa so­ţie, iar împreună nu se vor da în lături de la nimic – vor amăgi oamenii, vor pune mâna pe putere şi vor seca de bani oraşul Capua. Toate acestea, în povestea ce precedă evenimentele din Spartacus: Nisip Însângerat.

Distribuţia principală a serialului îi reuneşte pe Dustin Clare în rolul lui Gannicus; John Hannah în rolul lui Batiatus; Lucy Lawless în rolul Lucretiei şi Peter Mensah în rolul lui Oenomaus. În alte roluri îi puteţi vedea pe Jeffrey Thomas, ce îl interpretează pe Titus, tatăl lui Batiatus; Jaime Murray, ce o interpretează pe Gaia şi Marisa Ramirez, ce o interpretează pe Melitta.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

One thought on "Spartacus: Zeii Arenei"

  1. Mihaela spune:

    Din ce informatii am gasit pe internet pare un serial foarte interesant. Am sa-l urmaresc cu siguranta, mai ales ca pe la tv nu mai ai ce sa vezi de calitate de ceva timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook