9 februarie 2021

Skin

Cântăreața, compozitoarea, actrița și designerul Sabrina Carpenter semnează cu label-ul Island Records (Universal Music Group) și lansează single-ul și videoclipul piesei „Skin”.Darcus Beesestates, directorul executiv al Island Records, a declarat:

Sabrina Carpenter este deja un superstar. Vocea ei puternică, personalitatea radiantă și carieră de succes atestă acest lucru. Suntem încântați să primim o tânără atât de talentată în familia Island Records.

La rândul sau, Sabrina a declarat despre semnarea cu Island Records:

Sunt atât de încântată să mă alătur familiei Island Records, Darcus și echipa mi-au înțeles cu adevărat viziunea, din momentul în care ne-am întâlnit prima dată. Este locul perfect pentru mine, pentru a începe următorul capitol al carierei mele muzicale și evoluției mele ca artist. Abia aștept ca toată lumea să audă la ce lucrăm anul acesta!

„Skin” a luat internetul pe neașteptate, ajungând pe primul loc pe Twitter, în întreaga lume, și a reușit să se claseze și pe locul 7 pe YouTube. Piesa a fost, de asemenea, întâmpinată cu reacții pozitive de la Billboard, Variety, People, UȘA Today, E!, Cosmo, Bustle și multe altele.

Sabrina Carpenter a cucerit un public de milioane ca și cântăreață, compozitoare, actriță, designer, producător. Sabrina a avut primul ei rol principal în filmul „The Short History of the Long Road”, care a avut premieră la Festivalul de film Tribeca și s-a bucurat de recenzii deosebite, aducându-i Premiul Juriului pentru „Cea mai bună interpretare” la Festivalul de film Savannah SCAD din 2019. În martie 2020, Sabrina și-a făcut și debutul pe Broadway, jucând în „Mean Girls”. În plus, Sabrina urmează să producă și să joace în „Alice”, o reimaginare muzicală a „Alice în Țara Minunilor”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook