11 aprilie 2019

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret de la Chişinău

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, ediţia a XXIII-a, are loc în perioada 11-14 aprilie 2019, iar Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău participă în calitate de co-organizator. La eveniment participă edituri şi distribuitori de carte din Republica Moldova, România, Franţa, Germania, China, Italia, Polonia, Federaţia Rusă, Belarus, Ungaria.
ICR Chișinău susține prezența la Salon a reprezentanților editurilor Princeps Multimedia, Danaster și Doxologia. De asemenea, ICR Chișinău acordă următoarele premii:

  • Premiul „Ion Creangă” pentru întreaga activitate în domeniul literaturii pentru copii;
  • Premiul „Igor Vieru” pentru întreaga activitate în domeniul ilustraţiei de carte pentru copii;
  • Premiul „Grigore Vieru pentru poezia pentru copii.

Programul Salonului oferă multiple posibilităţi vizitatorilor de a cunoaşte mai multe edituri din ţară şi de peste hotare, de a afla informații despre noi titluri importante de carte, de a participa la discuţii şi întâlniri cu scriitorii, la ateliere de creaţie, concursuri, întruniri profesionale și de a cumpăra volume la preţuri reduse.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook