11 aprilie 2019

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret de la Chişinău

Salonul Internaţional de Carte pentru Copii şi Tineret, ediţia a XXIII-a, are loc în perioada 11-14 aprilie 2019, iar Institutul Cultural Român „Mihai Eminescu” la Chişinău participă în calitate de co-organizator. La eveniment participă edituri şi distribuitori de carte din Republica Moldova, România, Franţa, Germania, China, Italia, Polonia, Federaţia Rusă, Belarus, Ungaria.
ICR Chișinău susține prezența la Salon a reprezentanților editurilor Princeps Multimedia, Danaster și Doxologia. De asemenea, ICR Chișinău acordă următoarele premii:

  • Premiul „Ion Creangă” pentru întreaga activitate în domeniul literaturii pentru copii;
  • Premiul „Igor Vieru” pentru întreaga activitate în domeniul ilustraţiei de carte pentru copii;
  • Premiul „Grigore Vieru pentru poezia pentru copii.

Programul Salonului oferă multiple posibilităţi vizitatorilor de a cunoaşte mai multe edituri din ţară şi de peste hotare, de a afla informații despre noi titluri importante de carte, de a participa la discuţii şi întâlniri cu scriitorii, la ateliere de creaţie, concursuri, întruniri profesionale și de a cumpăra volume la preţuri reduse.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook