17 septembrie 2007

Rugăciunile mele…

I-am cerut lui Dumnezeu să mă facă puternic, pentru ca să pot pune în aplicare proiecte măreţe; iar El m-a lăsat slab precum eram, pentru a mă pastra pentru smerenie. I-am cerut lui Dumnezeu să-mi dea sănătate, pentru a pune în aplicare planuri grandioase; iar el mi-a dat durerea, pentru a-L înţelege mai bine. I-am cerut bogăţia pământului, pentru a dobândi totul; iar El m-a lăsat sărac, pentru a nu deveni egoist. I-am cerut puterea, pentru ca oamenii să aibă nevoie de mine; iar El mi-a dat umilinţa, pentru ca eu să am nevoie de ei. I-am cerut lui Dumnezeu totul, pentru ca să mă pot bucura de viaţa; iar El mi-a lăsat doar viaţa, pentru ca să învăţ a mă încânta de toate. 

Doamne, nu am primit nimic din tot ceea ce am cerut, dar totuşi mi-ai dat tot ceeea ce aveam nevoie, şi asta aproape împotriva voinţei mele. Rugăciunile pe care nu le-am făcut mi-au fost împlinite. Fie lăudat Dumnezeul meu, între toate popoarele, căci dintre toţi pământenii nimeni nu a dobândit ceea ce am dobândit eu.

Text de Kirk Kilgour (campion sportiv, ajuns într-un scaun rulant în urma unui accident)

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

6 thoughts on "Rugăciunile mele…"

 1. Geo spune:

  Adevaratii campioni sunt cei care au puterea sa invinga nenorocirile!!!

 2. Andreea T. spune:

  Absolut superb. Numai cine sufera cu adevarat poate intelege profund darurile Lui.

 3. Viorel Muha spune:

  Am daruita de tine Doamne, viata.

  Dumnezeu nu mi-a dat nimic, din ce am cerut.
  El mi-a dat viata, ca sa i-mi dau seama ca fata de ce mi-a dat, cerintele mele sint nimic.

 4. cristina spune:

  SI EU II CER LUI DUMNEZEU, IN FIECARE ZI, CACI SINT DEPARTE DE CASA SI FAMILIE, SA IMI DEA PUTERE DE MUNCA SI RABDARE, EU NU STIU DACA EL MA ASCULTA, DAR DE 3 SAPTAMINI DE CIND TOT CER VAD CA POT SA REZIST. SI NU ESTE USOR.
  OARE VOI CE CREDETI?

 5. Viorel Muha spune:

  Am fost acolo, Doamne.

  Eu am stat 13 ani, departe de acasa. Am rezistat.
  Daca esti plecata de mai mult timp, intoarcerea iti va fi la fel de grea, ca si plecarea.

  Daca ai stat mai mult de 5 ani, nu vei mai fii nici acolo, nici aici, aici in tara ta, multa vreme.

  Vei trai la granita dintre doua lumi diferite sau vei ramine cu mintea prea mult „acolo”, acest acolo fiindu-ti prezent in fiecare zi din viata ta, indiferent de cum ai trait acolo.

 6. aura spune:

  cristina te inteleg perfect!si eu trecut prin ce treci tu acum draga mea sa nu te indoiesti niciodata de prezenta lui Dumnezeu.El intotdeauna ne asculta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook