29 noiembrie 2022

Recviem

Marți, 29 noiembrie 2022, la ora 13:00, la TNB are loc prezentarea celor două volume de teatru, „Recviem”, semnate de Radu F. Alexandru (Editura Academiei 2022), în prezența autorului, în Foaierul Tapiserie de la etajul Sălii ”Ion Caramitru”. Radu F. Alexandru este, la ora actuală, nu doar unul dintre cei mai jucați dramaturgi români contemporani, ci și unul dintre cei mai publicați –performanță remarcabilă în contextul în care genul dramatic nu se bucură, în general, de atenția editurilor. Cu un acut sentiment al responsabilității față de propria lui posteritate literară, conștient de efemerul spectacolelor scenice, Radu F. Alexandru, s-a preocupat mereu să își jaloneze parcursul scriitoricesc prin culegeri de texte dramatice pe care le-a supervizat cu extremă exigență, ”barometre” periodice ale portofoliului său de scrieri teatrale.Încununând, firesc, această prodigioasă carieră, apare acum, sub titlul Recviem, cea mai amplă culegere de piese semnate de Radu F. Alexandru, reunind, în 2 volume și 1358 de pagini, 22 de piese care reprezintă, așa cum o spune autorul ”…întregul meu parcurs în lumea fascinantă a teatrului”. Volumele sunt editate într-o formă grafică de excepție.

Prezintă: Prof. univ. Dr. Răzvan Voncu, redactor-șef al revistei România literară, Prof. univ. dr. Manuela Cernat, UNATC, critic de film și Dinu Grigorescu, redactor-șef al revistei Rinocerul, dramaturg.

Intrarea este liberă (prin foaierul Sălii ”Ion Caramitru”).

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook