28 septembrie 2007

Poveşti cu fantome

ghost

Efect maxim
SlabAcceptabilOKBunExcelent 202 voturi
Încarc...

5.528 thoughts on "Poveşti cu fantome"

  1. michael jackson spune:

    Ghost…nu pot sa nu remarc.. Mandria . Hmm.. Lauda de sine nu miroase a bine.
    dragii mei copilasi.. Mi am cumparat o stea si vreau sa veo dedic voua. Si am niste noutati pentru voi. Acum sunt un vampir gossip originar. Da exact cum ati auZit. Apleca ti va in fata mea si implorati mi iertare. Nu veti primi dar imi place sa va privesc in pozitia de faraoon. Va iubesc pui de iuda ce sunteti. Ma duc sa ma arunc pe marele zid chinezesc.
    va poooop.
    mj terminat

  2. Floricique spune:

    MJ, „veo”… pe bune? si ce ai tu cu gost?! ti-e ciuda ca are un lucru pentru care se zbate?! gost, povesteste-ne ce ai mai facut? ^^ asa ca sa se oftice MJ :)))

  3. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Heeei ! Ce ati mai facut ? La multi ani ! Heei , Floricique ! Ce mai faaaci ? De asemenea , MJ . MJ , nu mai pot sa ma satur de povestile tale . Amandoi suntem din perioada veche , nu ? ( Inca din paginile 100 a acestui blog . Sau poate si mai devreme ;) ) Ador perioada veche , atunci cand scriam povesti mici , decat un rezumat la emisiunea „Fenomene Stranii” ( „A Haunting ” – versiunea in engleza ) … . Floricique , care era numele tau inainte ? Avand in vedere ca stii cine sunt , esti din perioada veche , nu ?
    Acum a venit timpul sa vorbim si despre DEMONI . Da , despre demoni .
    Demonii nu s-au nascut , nu au trait si nu au murit , spre deosebire de fantome . Demonii sunt raul pur , au diferite abilitati , fin care amintim cateva : posedarea , aducerea de mirosuri ciudate in casa , etc. De asemenea , ei pot sa faca obiectele sa leviteze , ca si fantomele . Demonii sunt foarte periculosi . Pot veni fie invocati decineva , fie prin porti deschise de demult .
    Vreau perioada veche inapoi . Unde-i Vampy ? Unde-i Ionutz ? Unde-i cel care se dadea drept mine , gost ? Unde-i toata lumea ? :( Vampy , hai inapoi ! Vreau sa iti mai aud povestile despre cimitire . I really miss the old times when you couldn’t post something because other 20 posted before you …. Atunci vroiam sa plece , acum ii vrem inapoi . Si noi suntem nehotarati … Mai stiti cand va povesteam de drujbistul fantoma care imi bantuia casa ? *Daydreaming* Chiar era adevarat . Inca nu ma pot satura sa citesc post-urile de la blog-ul acesta fabulos . ( Prin aceasta modalitate tin sa ii multumesc creatorului acestui site )
    Oricum , uitati-va si la site-ul acesta : misteresrl.wordpress.com . Am mai spus despre acest site aici . ( Nu incerc sa fac reclama , doar spun ca site-ul mentionat mai sus are povesti interesante si ar trebui sa aruncati o privire ) .
    MJ , mai relaxeaza-te si tu . Nu e nimic de legat de mandrie . ( Note : Numele meu aici e „gost” nu „ghost” . Probalil ca va intrebati ce e cu „gost”. Well , povestea cu gost a inceput asa : Cand am aflat prima data de blog-ul acesta am fost fascinat , dar nu stiam ce sa scriu si faceam rezumate mici la „Fenomene Stranii” si vroiam sa postez cu numele de „ghost” , dar aveam o tastatura cam stricata si nu imi mergea tasta „h” cum trebuie si am postat ca „gost” pentru ca nu puteam sa apas pe „h” deoarece tasta nu functiona cum trebuie . Asta-i toata povestea . )
    Cam asta a fost de data asta . Ne mai vedem . „Sometimes legends are true”

  4. Floricique spune:

    Hey, Gost! Da, si eu sunt aici din vremea paginilor 100.. tot asa ma chema si atunci:))
    Spor in continuare;-)

  5. Floricique spune:

    Btw, ce stiti despre balta vrajitoarelor???

  6. ................. spune:

    hey gost, poti sa-mi sugerezi niste locuri abandonate si bantuite din Bucuresti? eu si niste prieteni vrem sa mergem intr-o casa bantuita sambata asta

  7. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Hey Floricique , m-am uitat . Si , sincer mi-a placut . Unele informatii erau insa vagi si ma duceau la gandul ca povestea ar putea fi nimic mai mult decat un fals . ( Trebuie sa ai experienta ca sa vezi care povesti sunt adevarate si care nu .) A mai venit inca un prieten si anume …………….. ! Ce mai faci , …………….. ? Ma tem ca nu iti pot spune , oricat as vrea . Nu vreau sa te pun in pericol . Lumea supranaturala este mai speciala devat ne-o inchipuim noi . Fantomele , demonii , ingerii , toate entitatile nevazute au abilitatile lor si de aceea trebuiesc respectate . Nu pot spune nimanui un loc bantuit . Va pot pune in pericol . Ce fel de pericol ? – Uitati-va la pagina a doua a acestui site si vedeti ce a patit „muke” si prietenul lui . Povestea aceea e 100% adevarata si foarte concreta . Infirerent cat a fost de mica , informatiile au fost bune si , puse cap-la-cap se poate determina si cauza . ( Va las pe voi sa vedeti cauza . Povestea e super , si , de asemenea , adevarata ) .
    Ce ziceti de o legenda urbana nu foarte populara ? Dar eu votez 10/10 pentru ea !
    Legenda se numeste ” Legenda Evadatului Cu Carlig”

    Povestea a aparut oficial prima oara in 1960, cand fost trimisa de o adolescenta unei publicatii, spunand ca nu va mai opri masina sa faca sex niciodata.

    Legenda e despre doi adolescenti indragostiti, care merg la cinema. Filmul se termina mai devreme decat se asteptau si in loc sa mearga acasa, acestia merg undeva in afara orasului sa faca sex. Baiatul a deshis radioul si a cautat muzica pentru atmosfera, si astfel au inceput sa se sarute.

    La scurt timp, la radio muzica se opreste, iar un anunt special este emis: un criminal condamnat a scapat dintr-un azil de nebuni din zona, cu un carlig in loc de mana, iar cei care il zaresc sa sune urgent la politie.

    Fata s-a inspaimantat groaznic, dar baiatul a incuiat usile si a vrut sa continue, dar fata a auzit zgomote afara si s-a speriat si mai tare. I-a facut scandal prietenului si acesta a cedat, a pornit masina si a plecat in graba inapoi in oras.

    Ajunsi la fata acasa, aceasta a iesit din masina, iar cand a inchis usa a tipat tare. Baiatul a iesit si el din masina si a fugit la ea, cand a vazut ca pe manerul usii se afla un carlig insangerat.

    Intamplarea are loc la finalul anilor 50 si inceputul anilor 60, o perioada plina de restrictii si tabu-uri, cand incalcarea legilor si comiterea faptelor lipsite de morala de catre tineret, precum fumatul sau sexul de la varste fragede in conditii bizare. Aceste fapte erau asociate cu degeneratii si cu, comunistii. In unele cazuri, carligul criminalului era infatisat mai mult ca o secure comunista.

    V-a placut ? O sa ma postez legende si o sa raspund la intrebari . De asemenea , mai povestiti si voi intamplari de-ale voastre cu fantome ca in primele pagini . Iubesc sa mai citesc cate o poveste din aceea .

    Cam atat pentru azi , va doresc tot binele din lume si , retineti : Lumea Supranaturala se ascunde dupa fiecare zid , dupa fiecare colt , dupa fiecare geam . Fiti atenti . „Sometimes legends are true”

  8. ................. spune:

    ok…oricum multumesc pentru raspuns

  9. Floricique spune:

    hey! am o intrebare… ce credeti despre faza cu legatul cartii in cruce si cu cheia?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook