28 septembrie 2007

Poveşti cu fantome

ghost

Efect maxim
SlabAcceptabilOKBunExcelent 202 voturi
Încarc...

5.528 thoughts on "Poveşti cu fantome"

  1. ................. spune:

    MJ, MJ, MJ ori esti un gay care nu are ce sa faca acasa, ori esti o fana foarte nebuna a lui Michael.

  2. michael jacksons spune:

    in calitate de lord protector , draga mea puncte puncte ca in alt mod nu am cum sa te definesc.. eu , umilul de mine, iti dau umilul sfat de a te duce la ajutorul social pentru fanii fanatici ai lui mj si sa iti declari pierderea certificatului de nastere si o oricarui act de identitate, deoarece nu este deloc surpinzator faptul ca nu iti amintesti originile.
    este tris my darling puncte puncte,, dar trebuie sa accepti realitatea. ti as da eu in pasaport dar baby.. vei fi asaltata de fanii mei loiali.
    deci, nu te mai lega de originea mea, ca fapt rezultat in urma invidei ca tu nu ai.. app .. fac o mica paranteza si tin sa mentionez sa iei un MEMOplus, dar pe cale orala. daca intelegi ce vreau sa spun. si nu te invata pentru ca memo este al meu bitch.
    asa dar, maidaneza fara vaccin..
    rezolvat i problemele tale intime si personale pe care oricum noi le stim datorita faptului concret ca acestea sunt evidente.. si go shopping.
    i love youuu
    mj terminat
    si da.. sunt cel mai mare fan al meu
    ps: puncte puncte,, nu mai fi geloasa :> stiu ca si tu ma iubesti in egala masura cu mine :>

  3. ................. spune:

    ok……..comentariul tau nu prea mia raspuns la intrebare…..app ti-ai scris numele gresit michael JACKSONS

  4. Floricique spune:

    aoleu… ce e cu voi?! unde esti gost?! chiar vreau sa citesc o poveste interesanta…

  5. Floricique spune:

    hey, prieteni… am gasit ceva interesant…

    Un magazin cu rochii de mireasa din orasul Chihuahua, Mexic, a devenit celebru in toata lumea. Vizitatori din Statele Unite si Europa au mers special pentru a vedea manechinul din vitrina.
    Locuitorii orasului sunt convinsi ca manechinul este in realitate cadavrul mumificat al fiicei patroanei magazinului, Pascuala Esparza.
    Manechinul a aparut in vitrina in martie 1930 si de mai bine de 75 de ani poate fi vazut in magazinul de rochii.
    “La Pascualita”, asa cum a fost numita de localnici, seamana extraordinar de bine cu o femeie in carne si oase, ceea ce i-a facut pe toti cei care au vazut-o sa se intrebe daca nu cumva aceasta nu este reala.
    Locuitorii orasului mexican povestesc ca fiica patroanei a murit chiar in ziua nuntii ei, dupa ce a fost muscata de un paianjen si ca de atunci zace in acea vitrina.
    Speculatiile legate de mireasa din vitrina au fost alimentate si de o declaratie recenta venita din partea unei angajate.
    “De fiecare data cand ma aflu in apropierea ei incep sa tremur. Ma uit la mainile ei si sunt identice cu ale mele. I se vad pana si venele de pe picioare. Chiar cred ca e reala si nu din plastic”, a declarat angajata.
    Expertii spun insa ca este imposibil ca un cadavru sa stea atat de bine conservat 75 de ani.
    “Nu are cum ca un cadavru sa se pastreze atat de bine, indiferent de cat de imbalsamat este. Dupa numai cateva saptamani de la moarte, pielea se descompune si are un aspect urat”, a declarat un specialist.
    Mii de cliente trec pragul amagazinului insa, in speranta gasirii unei rochii perfecte. Multe dintre ele spun ca nu o sa mai calce pragul magazinului niciodata din cauza manechinului.

    http://www.youtube.com/watch?v=cUG6MSkIfFY

    gost.. poate imi dai si mie o explicatie…

  6. gost spune:

    Hey toata lumea , am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Nu am mai postat demult si vad ca ati mai scris cate ceva pe aici , dar in mare parte numai certuri … too bad . Dar , ma bucur sa vad pe cineva din perioada veche si anume Floricique ! Ma mai tii minte , nu-i asa ? Atunci faceam povesti scurte si numai ca un rezumat la show-ul tv difuzat pe Discovery Channel , Fenomene Stranii sau A Haunting , versiunea originala . Cat despre povestea care ai scris-o …. pot sa spun un singur lucru : lumea supranaturala este oriune mergem , oriunde ne intoarcem si trebuie sa analizam fiecare eveniment cu grija , sa punem informatiile cap-la-cap si vom observa mai multe lucruri , noi insine , decat un expert in fenomene paranormale poate sa ne spuna ( indiferent daca are aparate speciale , moderne , sau acesta este medium) . Asa zisul ” manechin” poate sa fie inbalsamat , sau poate sa fi fost chiar o persoana adevarata , dar un lucru este cert , aceasta prblema trebuie studiata in amanunt , daca o sa-ti faca placere , Floricique , o sa ma apuc chiar acum de cazul acesta si o sa ai raspunsul la intrebarea : „Dar de ce ?” . Ce pot sa spun , vine Halloween-ul , activitatea supranaturala devine mai intensa ca niciodata . Acum nu o sa incep cu , chestii de genul : de unde provine , ce se face si cum sa ne costumam de Halloween . Dar sa privim partea adevarata a Halloween-ului , si anume : Noi ne costumam cat mai infricosator in speranta ca vom alunga spiritele rele din casa .

    La noi , Romanii , sarbatoarea aceasta se numeste : Sfantul Andrei , nu m-am documentat mult despre chestia asta , dar pot sa spun urmatoarele : Povestea cu datul cu usturoi pe la geamuri si usi invatata de la bunica , este o mare porcarie si o pierdere de timp .

    Daca , cu adevarat vreti sa alungati spiritele rele din casa , sau din apropierea voastra puteti sa incepeti sa meditati . Sau puteti sa dati cu salvie arsa prin casa , conform unui mit amerindian , care purifica casa si o face un lacas sacru , in care spiritele , fantomele , chiar si demonii nu pot intra.
    De asemenea o sa inceapa povesti de genul : ” M-am uitat cu prietenii/ prietelene la un film de groaza si dintr-o data de la etaj s-a auzit vreun zgomot ciudat . Noua ne era frica , dar am mers sa vedem ce era , dar atunci cand am ajuns nu era nimic . Am coborat jos si perdele incepeau sa se miste , chiar daca geamurile erau inchise . In noaptea aceea am vrut sa ne distram , dar mai mult ne-am speriat ” si o sa-mi cereti ajutorul . NU VA UITATI LA FILME DE GROAZA DACA STITI CA VA SPERIATI !!! Nu o sa faceti altceva decat sa va speriati pe voi insiva si o sa credeti ca voi suntei bantuiti sau ca , casa e bantuita .

    Va urez noroc daca vreti sa luati legatura cu spiritele trecute dincolo . De asemenea , acum , in prag de Halloween se pot ajuta cele mai multe spirite din case bantuite sa treaca dincolo , dar nu va bagati voi ! Lasati-i pe experti sa actioneze . Tot ce puteti voi sa faceti e sa faceti poze si inregistrari pentru a le preda expertilor , deoarece se pot apuca de caz .

    Cam atat pentru azi , dar se mai poate discuta despre acest subiect interesant , chiar ore intregi . Ne mai vedem ! Aveti grija la demoni !

  7. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Ce mai faceti ? E Halloween-ul . Eu , personal l-am sarbatorit asa cum se cuvine adica speiam lumea de pe strada , ma ascudeam dupa un bloc si cand auzem ca trece cineva …. BOO ! Hahaha :)) a fost super , chiar m-am distrat . Pentru cei ce nu sunt slabi de inger recomand filmele din seria „Halloween” cu celebrul Michael Myers .

    Uitati-va la ce am gasit :
    „FANTOMA DE LA MIEZUL NOPTII DE HALLOWEEN”

    Legenda spune ca orice om care merge in cimitir in mijlocul noaptii de Halloween poate sa vada fantome, dar pretul este pierderea propriului suflet.

    Intr-o astfel de noapte, un grup de prieteni au hotarat sa vada daca legenda era adevarata. Au mers in cimitir, dar unul dintre ei nu a indraznit si a hotarat sa ramana la intrare. Baietii au inceput sa alerge prin cimitir si o buna bucata de timp nu s-a intamplat nimic. La un moment dat, baiatul ramas in afara cimitirului i-a vazut pe ceilalti indreptandu-se spre el cu niste ochi mari si iesiti din orbite.

    A inceput sa tipe, iar oamenii care locuiau in apropierea cimitirului l-au auzit si i-au venit in ajutor. Cand au ajuns, baietii erau morti, iar cel care ramasese in afara cimitirului a amutit si nu s-a putut afla nici pana azi ce se intamplase , de fapt, in cimitir in noaptea de Halloween!

    Ce ziceti de poveste ? Interesanta , nu ? Putin exagerata. De ce ? Pai la sfarsit se spune :” cel care ramasese in afara cimitirului a amutit si nu s-a putut afla nici pana azi ce se intamplase , de fapt, in cimitir in noaptea de Halloween!” Nu ai cum sa amutesti spontan. Aceasta e doar o poveste de adormit copii, se vede clar ca e inventata doar pentru a speria lumea .

    Mai stiti legenda fetei care a murit in noaptea nuntii sale ? „Bloody Mary” . Sunt foarte multe variante pe care le-am vazut . Uitati una :

    In noaptea in care are loc balul de absolvire, trei colegi, rostind o incantatie magica, reusesc sa elibereze un spirit malefic, iar consecintele acestui joc vor fi ingrozitoare, totul transformandu-se intr-un cosmar incredibil. Spiritul malefic ajunge sa-i terorizeze pe toti. Desi toata lumea stia legenda lui Bloody Mary, nimeni nu indraznea sa vorbeasca despre asta, insa, din clipa in care liceenii au recitat in gluma incantatia, spiritul razbunator a inceput sa bantuie nestingherit.

    Noaptea balului se transforma intr-un cosmar ingrozitor, din pricina unei provocari facute de trei prieteni si colegi de liceu, care descatuseaza o forta malefica, in acest thriller terifiant.
    Toata lumea stia de Legenda lui Bloody Mary, dar cand trei adolescenti recita in gluma o incantatie straveche, in cadrul unei provocari inocente, un spirit razbunator este adus la viata, care le pune in pericol viata. Mai intai, cei trei sunt rapiti de un grup de sportivi din echipa de fotbal a liceului; ei sunt curand salvati, dar sunt nevoiti apoi sa priveasca cum o amenintare invizibila ii ucide pe fiecare dintre rapitorii lor.

    Ce spuneti ? Destul de interesant , nu ? Oricum , Happy Halloween si mai astept sa mai postati . Boo-hoo-hoo !!!

  8. gost spune:

    Anca a spus:
    24 octombrie 2007 la 22:24
    Nu stiu ce sa cred, dar o sa va spun si eu ceva ca mi s-a intamplat. Era Halloweenul si pentru ca colega mea era singura acasa am mers eu si inca o prietena sa dormim la ea. Ne-am uitat la o gramada de filme horror. Intre timp colegele mele au comandat pizza si am continuat sa ne uitam la diferite filme. La un momentdat am auzit o voce, iar noi am mers sa vedem ce este (am crezut ca venise tipul cu pizza). Am deschis usa din dormitorul parintilor ei, pe un perete se vedea o umbra rosie. Ne-am uitat de unde ar putea veni lumina aceea, dar pe geam se vedea doar luna. Am coborat in camera prietenei mele si am inceput sa povestim chestii despre fantome si ce am crezut noi ca era lumina aia rosie. La orice sunet pe care il auzeam credeam ca sunt fantome… Pana la urma tipul cu pizza a venit. Dupa ce am mancat am inceput sa sunam la diferite numere de telefon si sa ne dam drept zombi care vin sa ii manance pe oameni. Am vrut sa mergem la baie, dar se auzise iar zgomotul acela, iar noi eram speriate. Am urcat la etaj, dar nu se vedea nimica. Am coborat in camera ei si am inceput sa dam din cap si sa sarim pe muzica rock (noi suntem rockertize). Dintr-o data perdeaua geamului fluitra, iar noi ne-am speriat de moarte. Poate din cauza vantului puternic geamul se deschise:)). In seara aceea ne propusem sa ne distram, dar mai mult ne-am speriat:)) Asta s-a intamplat acum un an, cand aveam 12 ani, acum ne amintim de seara aceea si chiar nu ne amuzam pe chestia asta… . Asta a fost o poveste de pe prima pagina a site-ului acesta . Ce istorie mai are si site-ul acesta . Pai , lumina rosie putea sa fi fost un led de la o telecomanda sau de la un televizor . Cat despre sunete . Casa e de vechime ? Daca are peste 100 de ani sa fi sigura in proportie de 80% ca , casa e de vina pentru zgomote . Imi place ca v-ati propus sa va distrati , ati comandat pizza , ati dat din cap pe muzica Rock si ati sunat la lume dadandu-va drept zombi . Chiar imi place . E tipul de party de Halloween pe care il prefer . Nu va mai uitati la filme de groaza daca va speriati , apropo . V-am mai spus . Oricum , am inceput deja seria de dezbateri despre povestile mai interesante , intr-un anumit fel . Sper sa mai gasesc povesti ca cea de mai sus . Tipice povesti ca cea de sus . *Sigh* *Daydreaming*

  9. Floricique spune:

    Hey, gost! Chiar as vrea sa stiu care e treaba cu toata povestea aia…

  10. gost spune:

    Hey toata lumea am revenit cu povesti true cu ghosts and demons . Hey , world ! Ce mai faceti ? Whoah . Nici un comentariu ? Ce se intampla cu voi ? Vreti ca site-ul acesta sa fie inchis , cum s-a mai intamplat , de altfel ? Am venit aici , acum , ca sa fac un anunt , nu am timp sa povestesc cam nimic de data asta . I am truly sorry , guys .
    Anuntul :
    De revelion , voi fi prin tara ( Mai exact , prin Timisoara ) [ Da , am mai spus-o aici , sunt din Constanta ;) ] . O sa explorez multe asa-zise ” case bantuite” , deci , daca aveti una si in orasul vostru ( Chiar si mai multe , nu ma dernjeaza , chiar imi face placere ) , numaidecat scrieti-mi un email la gaaraofthedesert64@yahoo.com si o sa va raspund in cateva ore . De asemena , si pe site . O sa fiu cu ochii in 4 ( E o expresie , dar nu ma satur sa o folosesc ;) ) .
    Acum , ca sa distrug orice farama de credinta ca muzica rock inseamna ceva malefic , NU INSEAMNA CEVA RAU . Din potriva . Sunt chiar si melodii folk-metal care vorbesc despre victorie , succes , bine …. Exemplu ? Ensiferum -Victory Song .
    Fantomele , ( mai spun inca o data ce sunt ele ) sunt o aparitie ectoplasmatica ( nu le putem vedea , sunt invizibile ) care bantuie un anumit loc din trecutul lor . Acestea pot sa stie ca sunt moarte si ele bantuie locul acela pentru un motiv anume , sau nu stiu ca au murit si cred ca ( ele , cred ca ) inca sunt in viata .
    Cand va duceti in vreo casa bantuita ( Desi nu recomand sa faceti asta . E foarte periculos) si o fantoma e in casa aceea ( sa zicem ca e una care nu stie ca a murit ) , ea va incerca prin orice mijloace ii sta ei in putinta sa va dea afara . De ce ? Ganditi-va asa : Intr-o zi stai si tu relaxat pe o canapea , si dintr-o data vin niste oameni necunoscuti la tine in casa , intra ca si cum ar fi fost casa lor . Si incep sa mute chestii , sa aranjeze cum vor ei , sa redecoreze …. Tu ce ai face ? Nu i-ai da afara ? Eh , asa e si cu fantomele . Te dau afara . Asta vor ele de la tine . ( Nu mai pomenesc de demoni , pentru ca ala e un subiect mai delicat , si trebuie abordat mai atent . O sa fac asta data viitoare [ Urmatoarea postare a mea , dar pana atunci scrieti-mi ! ] ) . Pe noi , expertii in fenomene paranormale ( asta incude medium , cautator de fantome , etc . ) ne percep ca pe niste prieteni , care au venit ” in vizita” si care ii ajuta „sa se mute la o casa mai buna ” ( Adica , ii conducem spre lumina . Asa zis-ul Rai ) .
    Sper ca v-am informat si mai mult , si v-am ridicat niste semne de intrebare , pentru ca lumea paranormala ( supranaturala ) nu e asa cum o percepem toti ca fiind un Iad sau altceva . Lumea supranatura poate fi si benefica . De ce spun asta ? Pai , daca procedezi cum trebuie , poti afla informatii utile tie . Dar asta nu inseamna ca trebuie sa invoci nu-stiu-ce spirite cu nu-stiu-ce vraji . Lasati un expert sa actioneze .
    Ne mai vedem , iubitori de povesti cu fantome . ” Sometimes , legends are true” .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook