4 iulie 2013

PitiClic şi medaliile succesului

Infomedia Pro – producător de software educaţional – a realizat seria educaţională interactivă „PitiClic şi medaliile succesului” în care a dezvoltat pentru telefon sau tabletă toate cele şapte poveşti cuprinse în volumul „Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii” de Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară, apărută la Editura Polirom.

Astfel, fiecare poveste este compusă din trei părţi: un film introductiv ce conţine un mic moment hazliu interactiv, povestea propriu-zisă, cu elemente interactive ce pot fi descoperite pe fiecare cadru şi o poezie muzicală cu tâlc, pe ritm de hip-hop, pentru fixarea cunoştinţelor. Autorii, Georgeta şi Ion-Ovidiu Pânişoară – profesori ai Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea Bucureşti, au fost consultanţi în realizarea noii serii „PitiClic şi medaliile succesului”.

„Povestea răbdării” poate fi descărcată gratuit.

Astăzi, din ce în ce mai mulţi părinţi sunt interesaţi de dezvoltarea emoţională a copiilor lor. Tuturor acestora, autorii le propun sfaturi şi idei de activităţi ce pot fi desfăşurate împreună cu copiii, concepute pentru a-i ajuta pe părinţi să dezvolte şapte calităţi ale celor mici, corespunzătoare celor şapte medalii: curajul de a vorbi în public, cooperarea, curiozitatea, răbdarea, creativitatea, perseverenţa şi empatia.

Pentru părinţii moderni, din ce în ce mai interesaţi de dezvoltarea copiilor lor pentru succes, „Cele 7 medalii ale succesului. Povestiri pentru părinţi şi copii” devine astăzi un instrument complex de dezvoltare personală. 

Georgeta Pânişoară este conferenţiar doctor la Departamentul de Psihologie al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti. A scris 7 cărţi (este coordonatoarea volumului „Psihologia copilului modern” şi a colecţiei „Psihologia copilului & Parenting” la Editura Polirom), a fost implicată în proiecte naţionale şi internaţionale de profil.

Ion-Ovidiu Pânişoară este profesor doctor, director al Departamentului de Formare a Profesorilor şi conducător de doctorat în Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti. A scris 10 volume, dintre care „Comunicarea eficientă”, apărut la Editura Polirom în trei ediţii, a fost distins cu premiul Academiei Române.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

One thought on "PitiClic şi medaliile succesului"

  1. Mirela R spune:

    Desi sunt par un pic cam piperate preturile lor …cd-urile celor de la Piticlic contin jocuri educative si atragatoare pentru cei mici ..macar, asa, nu pierd timpul aiurea in fata calculatorului, mai invata cate ceva jucandu-se.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook