13 septembrie 2013

Phil Spector

Duminică, 15 septembrie 2013, de la ora 20:00, HBO prezintă în premieră o nouă producţie originală, „Phil Spector”, cu 11 nominalizări la Premiile Emmy, printre care Cel mai bun actor în rol principal, Cea mai bună actriţă în rol principal şi Cel mai bun film TV / miniserie.Scrisă şi regizată de David Mamet (câştigătorul premiului Pulitzer pentru piesa „Glengarry Glen Ross”), producţia originală HBO aduce în faţa publicului povestea controversatului producător Phil Spector.

Al Pacino, câştigător al premiului Oscar pentru rolul său din „Parfum de femeie”, este personajul principal în drama inspirată din fapte reale, care urmăreşte un recent şi senzaţional proces de crimă.

Filmul HBO se concentrează pe relaţia dintre Phil Spector şi avocata sa, Linda Kenney Baden (interpretată de Helen Mirren), în timpul procesului în care legendarul producător era judecat pentru uciderea actriţei Lana Clarkson.

Pe măsură ce procesul producătorului Phil Spector pentru uciderea actriţei Lana Clarkson se apropie, avocata Linda Kenney Baden decide să se alăture echipei apărării, condusă de avocatul Bruce Cutler. Linda se întâlneşte prima oară cu Spector la reşedinţa acestuia şi observă decorul opulent şi bizar în care trăieşte producătorul neconvenţional. În ciuda excentricităţilor acuzatului, Linda este intrigată de personalitatea acestuia şi de provocările procesului. Decide să continue să lucreze de partea apărării şi să reexamineze dovezile şi circumstanţele cazului. Fiind martorii comportamentului iraţional al lui Phil, Linda şi restul echipei se întreabă dacă să-l cheme sau nu să depună mărturie. Deşi el vrea s-o facă, ei hotărăsc că acest lucru i-ar face mai mult rău decât bine, în ciuda faptului că tăcerea lui Spector ar putea însemna înfrângerea apărării şi trimiterea clientului la închisoare.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook