29 septembrie 2008

Pagini pentru surse

Pe Citatepedia, numim generic „surse” toate materialele din care sunt extrase citate: cărţi, scenarii, interviuri, discursuri etc. Sursa a putut fi specificată încă de la început, dar a fost doar prezentată. De acum însă, sursele au pagini proprii, care grupează toate citatele disponibile din acestea. Noile pagini oferă şi un cadru pentru dezvoltări ulterioare, care să permită adăugarea de informaţii suplimentare despre anumite surse.

Ca şi la numele autorilor, există situaţii în care aceeaşi sursă a fost scrisă în variante diferite, dar noile facilităţi permit o mai uşoară detectare şi corectare a acestora. Chiar mai mult, au fost adăugate filtre suplimentare pentru corecţii automate referitoare la surse, care valorifică în acest sens informaţiile care se acumulează în baza de date. Toate acestea vor face ca în timp să existe o din ce în ce mai bună grupare după sursă, aşa cum s-a întâmplat şi pentru autori.

Sunt disponibile şi topuri pentru surse. Deşi sunt interesante, numărul de voturi acordate până acum la citatele care au precizată sursa nu este încă suficient de mare pentru a asigura o anumită relevanţă. Însă numărul voturilor creşte în fiecare zi, ceea ce măreşte relevanţa şi va permite adăugarea altor clasamente.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook