8 februarie 2010

O lume pe dos

Teatrul de Comedie şi ARCUB prezintă joi, 11, vineri, 12, şi sâmbătă 13 februarie 2010, de la ora 19:30, la Sala Studio a Teatrului de Comedie, primele reprezentaţii oficiale ale spectacolului „O lume pe dos”, trei piese într-un act, cu regia semnată de Iarina Demian: “Preludiu şi Liebestod” de Terrence McNally, “Problema” de A.R. Gurney Jr. şi “Naomi în camera de zi” de Christopher Durang. Decorul este realizat de Ramona Macarie, iar costumele de Angela Dumitrescu. Distribuţia este alcătuită din Tudor Chirilă, Iarina Demian, Simona Stoicescu, Marius Drogeanu, Smaranda Caragea, Andrei Runcanu.



Iarina Demian spune:

Cele trei piese descriu fără menajamente lumea în care trăim, cu problemele ei mărturisite şi nemărturisite, o lume bolnavă de singurătate, în care oamenii recurg adesea la soluţii limită fiindcă nu îşi mai găsesc nici locul, nici liniştea…, nici măsura, nici sentimentele, nici identitatea.
Realism, suprarealism, absurd?
Un dirijor celebru, un cuplu de tineri căsătoriţi şi o psihopată, un concert maestru, o soprană, o soţie şi un gay sunt, într-un fel sau altul, victimele acestei lumi, pe cât de tragice, pe atât de comice.
Ne-am asumat aceasta “lume pe dos” din care facem parte cu toţii, chiar dacă ne este greu să recunoaştem.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook