4 octombrie 2011

O familie de poliţişti

De la producătorii „Clanului Soprano”, Universal Channel vă aduce în premieră „O familie de poliţişti” („Blue Bloods”), noul serial despre o familie de poliţişti dedicată aplicării legii în New York City. Premiera are loc pe 9 octombrie 2011, fiind difuzate două episoade în fiecare duminică de la 19:00.



Faceţi cunoştinţă cu membrii familiei Reagan: Frank Reagan (interpretat de Tom Selleck) este Comisarul de Poliţie din New York City şi conduce atât forţele de poliţie, cât şi familia Reagan, la fel de diplomatic, chiar şi atunci când are de-a face cu politicienii care îi pun beţe în roate neînfricatului său tată, Henry, şi acum după ce s-a retras din câmpul muncii.

Un motiv de mândrie şi îngrijorare pentru Frank este fiul său mai mare Danny Reagan (interpretat de Donnie Wahlberg), un detectiv iscusit, familist convins şi veteran al războiului din Irak care, câteodată, foloseşte metode neconvenţionale pentru a rezolva unele cazuri.

Singura femeie din familie, Erin Reagan (interpretată de Bridget Moynahan), este procuror adjunct şi mamă singură mai nou, care aplică legea similar fraţilor şi tatălui ei.

Jamie (interpretat de Will Estes) este cel mai tânăr Reagan, proaspăt absolvent al şcolii Harvard şi “băiatul de aur” al familiei, totuşi neputând trece peste tradiţia familiei, Jamie decide să abandoneze ideea unui viitor în Drept şi este acum un poliţist începător. Însă viaţa lui Jamie ia o întorsătură neaşteptată când i se cere să se alăture unei anchete clandestine a poliţiei despre care tatăl său nu ştie nimic şi care ar putea avea impact asupra moştenirii familiei.

Distribuţia

Tom Selleck (care îl interpretează pe Frank Reagan) are o adaptabilitate atât în în film, cât şi în televiziune, care a atras atenţia audienţelor şi criticilor din întreaga lume. Cel mai bine este cunoscut pentru portretizarea lui Thomas Magnum în serialul CBS din anii 80, „Magnum P.I.,” care i-a adus un Premiu Emmy şi un Golden Globe pentru Cel Mai Bun Actor dintr-un Serial Dramă, precum şi cinci Premii People’s Choice, patru nominalizări la Premiile Emmy şi şase nominalizări la Golden Globe.

Deşi Selleck este un idol al micilor ecrane ce are încă o bază de fani puternică ce datează din anii ‘80, odată cu apariţia serialului “Magnum PI,” acesta a cunoscut succesul şi a obţinut o nominalizare la Emmy datorită rolului său din producţia „Jesse Stone” care a început să fie difuzat cu patru ani în urmă la CBS. Bazat pe celebrele romane ale lui Robert B. Parker, Seleck interpretează rolul comisarului de poliţie din New England, Jesse Stone. Selleck a încheiat recent filmările celei de-a şaptea părţi, „Jesse Stone: Innocents Lost.” Filmul din 2008, „Jesse Stone: Sea Change,” i-au adus lui Selleck o nominalizare la Emmy.

Alte credite televizate ale lui Selleck includ: „Las Vegas” şi rolul soţului abuziv al lui Candice Bergen din „Boston Legal.” Apariţia sa memorabilă din „Friends” i-a adus o nominalizare la Premiile Emmy în 2000.

Acesta a portretizat numeroase personaje dificile şi puternice, cum ar fi Generalul Dwight D. Eisenhower în producţia nominalizată la Emmy în 2004, „IKE: Countdown to D-Day,” care a fost nominalizată şi la Festivalul de Film de la Monte Carlo în 2004. Selleck a apărut şi în filmul, „Reversible Errors,” la CBS, precum şi în „Louis L’Amour’s Crossfire Trail.” Acest film a avut o audienţă surprinzătoare.

Printre meritele cinematografice ale lui Selleck se numără şi „Three Men and a Baby,” care a câştigat un Premiu People’s Choice în 1988. Acesta a mai apărut şi în: „Three Men and a Little Lady”, „Quigley Down Under,” „In and Out,” „Mr. Baseball,” „Her Alibi,” „The Love Letter,” „Broken Trust,” „Folks,” „An Innocent Man,” „Runaway” şi „High Road to China.”

Făcându-şi debutul pe Broadway în 2001, Selleck a jucat în comedia romantică, „A Thousand Clowns,” la Teatrul Longacre din New York.
Pe lângă succesul ca actor, Selleck a avut o muncă prolifică şi în spatele camerelor. Acesta a produs executiv fiecare parte a seriei „Jesse Stone” şi a scris scenariile pentru „Jesse Stone: Death in Paradise” şi „Jesse Stone: No Remorse” cu J.T. Allen şi
Michael Brandman. În plus, Selleck a apărut în şi a produs executiv filmul, „Monte Walsh.” Alte credite ale sale ca producător executiv includ „The Closer” la CBS, „Louis L’Amour’s Crossfire Trail,” „Last Stand at Saber River,” „Ruby Jean and Joe,” „Revealing Evidence: Stalking the Honolulu Stranger” şi „Magnum P.I.” în ultimile două sezoane.

Selleck îşi dedică o mare parte din timpul său cauzelor filantropice. Este membru al consiliului Joseph & Edna Josephson Institute of Ethics şi Character Counts Coalition; purtător de cuvânt al National Fatherhood Initiative; membru în comitetul John F. Kennedy Center for the Performing Arts; şi este momentan implicat în Student/Sponsor Partnership Program din New York City. În plus, acesta a primit un Premiu Distinguished American de la Horatio Alger Association şi este posesorul unei diplome de onoare de la Universitatea Pepperdine.

Donnie Wahlberg (care îl interpretează pe Danny Reagan), cu un trecut impresionant în muzică, film şi televiziune, a captat atenţia audienţelor din întreaga lume. Acesta şi-a demonstrat adaptabilitatea transformându-se dintr-un adolescent pop de senzaţie într-un actor de filme remarcabil şi o stea celebră de televiziune. Ultimii doi ani au demonstrat talentul multiplu al lui Wahlberg. Reunirea fenomenală a lui New Kids On The Block le-a adus acestora un nou album şi un turneu mondial. Acesta a apărut în filmul „Righteous Kill” cu Al Pacino şi Robert DeNiro, a co-scris „What Doesn’t Kill You,” în care a şi jucat alături de Mark Ruffalo şi Ethan Hawke, şi, recent, a apărut alături de Kevin James în comedia „The Zookeeper,” care va fi lansată în iulie 2011.

Alte credite televizate ale lui Wahlberg includ rolul alături de Harvey Keitel în miniseria, „Path to 9/11,” şi serialul „The Kill Point”, precum şi drama, „Boomtown,” şi serialul câştigător de premiu, „Band of Brothers.”

Cariera în film a lui Wahlberg include un rol esenţial în „The Sixth Sense,” care a fost iniţial creat pentru un băiat de 13 ani, până când Wahlberg s-a întâlnit cu M. Night Shyamalan şi a ajuns să-l convingă pe regizor că nimeni nu este mai bun pentru acest rol decât el. Acesta a mai jucat alături de Mel Gibson în „Ransom” regizat de Ron Howard, şi a apărut în filmul artistic, „Southie.” Alte credite cinematografice ale sale includ blockbusterele „Saw II,” „Annapolis” şi filmul, „Marilyn Hotchkiss’ Ballroom Dancing & Charm School.”

Al optulea din cei nouă copii, Wahlberg a început să joace în piese de la frageda vârstă de 7 ani. În liceu, acesta a frecventat un program de arte pentru începători şi apoi s-a implicat în teatru, actorie şi regizarea de piese. La 14 ani, acesta a pus bazele unei formaţii, iar în câţiva ani, au trecut de la a cânta la petrecerile din liceu la a deveni o adevărată senzaţie a muzicii pop New Kids on the Block. Mai târziu, Wahlberg a decis să meargă în altă direcţie, focalizând pe munca de scenarist şi producător pentru fratele său, Mark. Apoi, acesta a decis să-şi exploreze interesul pentru actorie şi a obţinut un rol în „Bullet” cu Mickey Rourke şi Tupac Shakur, un proiect ce a fost debutul carierei sale de actor.

Bridget Moynahan (care o interpretează pe Erin Reagan Boyle), prin talentul şi frumuseţea sa, şi-a făcut renume la Hollywood. Aceasta poate fi văzută, cel mai recent în „Ramona and Beezus” şi joacă alături de Aaron Eckhart în thriller-ul SF, „Battle: Los Angeles.” Moynahan a apărut în numeroase blockbustere alături de nume mari de la Hollywood, cum ar fi Nicolas Cage şi Ethan Hawke în „Lord of War,” Will Smith în „I, Robot,” Al Pacino şi Colin Farrell în „The Recruit,” John Cusack în „Serendipity,” Greg Kinnear şi Jim Caviezel în „Unknown,” Tim Robbins in „Noise” şi Ben Affleck în „The Sum Of All Fears.”

Moynahan a atras pentru prima dată atenţia publicului cu rolul său din „Coyote Ugly” al producătorului Jerry Bruckheimer. Aceasta a apărut, de asemenea, în producţiile „In The Weeds,” „Prey” şi „Gray Matters.”

Pe micile ecrane, Moynahan a portretizat-o pe rivala lui Carrie, soţia lui Mr. Big în „Sex And The City.” Cel mai recent, Moynahan a apărut în drama lui J.J. Abram, „Six Degrees.”

Will Estes (care îl interpretează pe Jamie Reagan), are o experienţă diversificată în film şi televiziune, fiecare rol fiind o provocare pentru acesta. Acesta a fost apreciat pentru apariţia sa în producţia, „American Dreams,” şi mai târziu a obţinut un rol în, „Reunion.” Printre creditele televizate ale sale se numără şi „The Cleaner” alături de Benjamin Bratt, „In Plain Sight”, „The 11th Hour,” „7TH Heaven” şi „Kirk.” Acesta a apărut şi în producţiile „Dive from Clausen’s Pier,” „The Familiar Stranger” şi „See You In My Dreams,” cu Marcia Gay Harden şi Aiden Quinn.

Estes a avut un rol important în filmul câştigător a două Premii Academy, „U-571,” cu Matthew McConaughey, Bill Paxton, Harvey Keitel şi Jon Bon Jovi. Alte producţii care includ numele acestuia sunt „New Port South,” „Hard Shell,” „Terror Tract,” „Blue Ridge Fall” şi „The Triangle.” Cel mai recent, Estes a încheiat filmările la „Not Since You” şi „Magic Valley.”

Când Estes nu este pe platorile de filmare, acesta îşi împarte timpul între dragostea sa pentru surfing, evenimentele de protejare a mediului, prieteni şi familie. Eforturile umanitare ale lui Estes includ militarea pentru protecţia animalelor şi conservarea şi protejarea apelor costale ale Californiei de Sud.

Len Cariou (care îl interpretează pe Henry Reagan) este cunoscut mai ales în teatru, fiind membru al Theatre Hall of Fame, dar şi ca interpret de frunte al muzicii lui Steve Sondheim. Pe Broadway, acesta a apărut în „Applause,” pentru care a fost nominalizat la Premiile Tony şi a câştigat Premiul Theatre World; „A Little Night Music,” pentru care, de asemenea, a fost nominalizat la Premiile Tony; „Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street,” pentru care a câştigat un Premiu Tony şi un Premiu Drama Desk; „Nightwatch;” „Cold Storage;” Teddy and Alice;” „Dance a Little Closer;” „The Speed of Darkness;” „The Dinner Party” şi „Proof.”

Off-Broadway, Cariou a apărut în „Mountain,” „Papa,” „The Persians,” „A Sorrow Beyond Dreams,” „The Master Class” şi „Measure for Measure.” În plus, acesta a fost Director Artistic la Manitoba Theatre Center şi Director Asociat la Guthrie Theatre.

Pe micile ecrane, Cariou a apărut în „Damages,” „Brotherhood,” „Murder, She Wrote,” „CSI” şi „Numb3rs” pentru CBS, „Ed,” „Law and Order,” „The Outer Limits,” „The Practice,” „The West Wing,” şi multe alte producţii televizate, incluzând „Into the Storm,” pentru care a fost nominalizat la Premiile Emmy.

Printre creditele cinematografice ale lui Cario se numără „One Man,” pentru care a primit un Premiu Genie, „The Four Seasons,” „Flags of our Fathers,” „1408,” „Executive Decision,” „Lady in White,” „Thirteen Days,” „About Schmidt,” „Secret Window” şi „The Boynton Beach Bereavement Club.” În plus, vocea acestuia poate fi auzită în documentarul câştigător de Premiu Academy, „The Johnstown Flood.”

Cariou s-a născut şi a crescut în Winnipeg, Manitoba, şi deţine două diploma de onoare precum şi Ordinul Manitoba. În prezent, acesta locuieşte pe malul râului Hudson din New Jersey cu soţia sa, Heather Summerhayes Cariou, autoarea romanului Sixtyfive Roses: A Sister’s Memoir. Len iubeşte golful aproape la fel de mult cum îşi iubeşte familia, acesta fiind un fan avid al sporturilor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook