25 octombrie 2021

MNAR deschide spațiile istorice ale Palatului Regal pentru centenarul Regelui Mihai I

La aniversarea a 100 de ani de la nașterea Regelui Mihai I, Muzeul Național de Artă al României deschide spre vizitare spațiile istorice ale Palatului Regal luni, 25 octombrie 2021, în intervalul 10:00-18:00.



Publicul poate vizita Sufrageria Regală, Scara Voievozilor, Sala Tronului, precum și expoziția Fragmente de memorie – Portrete Regale, ce conține portrete ale Familiei Regale, inclusiv mai multe opere de artă înfățișându-l pe Regele Mihai I în diferite etape ale vieții.

Tot cu ocazia acestei celebrări, MNAR a pregătit și un program educativ pentru copii, sub forma unui atelier online gratuit, adresat copiilor cu vârste peste 8 ani. Acesta are loc sâmbătă, 23 octombrie 2021, și are două sesiuni la ore diferite, în funcție de vârsta participanților.

Intitulat „Și regii merg la școală. Regele Mihai și clasa palatin㔸 atelierul este susținut de Georgiana Iacob, educator muzeal MNAR, și urmărește în special perioada în care Regele Mihai a fost elev, dar și cele două domnii ale suveranului.

Mai multe detalii despre programul educativ și formularele de înscriere sunt disponibile în evenimentul dedicat de pe pagina de Facebook a muzeului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook