30 august 2012

Jocul se schimbă

Sâmbătă, 1 septembrie 2012, HBO România prezintă în premieră filmul original „Jocul se schimbă” („Game Change”), cu Julianne Moore, Woody Harrelson şi Ed Harris în rolurile principale. Filmul ridică cortina ce a acoperit intensa dramă a alegerilor americane din 2008 şi scoate la iveală nesiguranţa ce a marcat deciziile luate în spatele uşilor închise, oferind o perspectivă cu totul unică asupra mecanismelor interne ale unei campanii istorice.



„Jocul se schimbă” prezintă o fascinantă imagine din culisele campaniei prezidenţiale susţinută de John McCain în 2008, de la alegerea Guvernatorului din Alaska, Sarah Palin, drept parteneră de candidatură a lui McCain pentru funcţia de vicepreşedinte şi până la înfrângerea suferită în ziua alegerilor. Spusă din perspectiva strategului lui McCain, Steve Schmidt, cel care a promovat-o pe Palin, filmul analizează un moment definitoriu pentru politica SUA.

Julianne Moore este Guvernatorul din Alaska, Sarah Palin. Woody Harrelson este Steve Schmidt, principalul strateg de campanie al senatorului McCain. Ed Harris este senatorul de Arizona, John McCain. Ron Livingston este Mark Wallace, sfătuitor al campaniei McCain-Palin, care a coordonat şi pregătirea dezbaterilor la care urma să participe Palin. Peter MacNicol este Rick Davis, managerul campaniei lui McCain. Sarah Paulson este Nicolle Wallace, sfătuitor al campaniei McCain-Palin. Jamey Sheridan este autorul discursurilor lui McCain, Mark Salter. Bruce Altman este Fred Davis, strategul pe probleme de media al lui McCain.

Câştigator a două premii Emmy® pentru producţia HBO Films „Recount”, ce analiza campania prezindenţială din 2000, Jay Roach a regizat şi produs filmul „Jocul se schimbă”, film ce i-a adus deja o nouă nominalizare la Premiile Emmy®.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook