5 decembrie 2022

IWA Charity Christmas Bazaar

Biblioteca Națională a României (Bd. Unirii nr. 22) organizează, duminică, 11 decembrie 2022, între orele 10:00 și 16:00, cea de-a 30-a ediție a Bazarului diplomatic de Crăciun, „IWA Christmas Bazaar”, eveniment caritabil organizat în fiecare an de IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România, sub egida Ministerului Afacerilor Externe.



Evenimentul, ediție specială și prin caracterul său aniversar, promite a fi o experiență inedită pentru cei dornici să găsească cadouri deosebite din peste 60 de țări, să se bucure de o atmosferă multiculturală și, în același timp, să contribuie la susținerea persoanelor aflate în dificultate.

Pentru ca această ediție să fie o reușită, aproximativ 600 de voluntari și-au unit forțele în numele solidarității, empatiei, diversității și diplomației culturale. Astfel, publicul participant se va bucura de programe de muzică și dans, demonstrații de meșteșuguri și obiceiuri culinare, de prezentări de obiecte tradiționale, specifice fiecărei culturi reprezentate, toate oferite prin generozitatea celor 60 de țări care au ales să se implice creativ în organizarea acestui eveniment.

IWA – Asociația Internațională a Femeilor din România este o organizație neguvernamentală și nonprofit înființată în 1978. IWA este formată din membre provenind din Corpul Diplomatic acreditat în România, dar și din comunitatea civilă – culturală sau de afaceri –, reprezentând peste 60 de țări.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook