2 octombrie 2017

Iubire cu i mic

Editura Humanitas Fiction şi Institutul Cervantes aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu miercuri, 4 octombrie 2017, ora 19:00, la o întâlnire cu scriitorul Francesc Miralles, prilejuită de lansarea romanului „Iubire cu i mic„, recent apărut în colecţia Raftul Denisei, şi de participarea scriitorului spaniol la Festivalul Internaţional de Literatură şi Traducere Iaşi (FILIT, 4–8 octombrie 2017). La lansare participă, alături de Francesc Miralles, Daniela Zeca Buzura şi Cristian Pătrăşconiu, scriitori şi jurnalişti culturali. Întâlnirea este moderată de Denisa Comănescu, director general al Editurii Humanitas Fiction. Seara se încheie cu o sesiune de autografe.



Samuel de Juan, un universitar barcelonez de vârstă mijlocie, care se pierde în cercetarea cuvintelor, a limbilor şi a dicţionarelor de sensuri rare, îşi petrece prima zi din an ca de obicei, în singurătate. Un oaspete nepoftit, motanul pe care-l numeşte Mishima, după scriitorul său japonez preferat, se instalează în apartamentul profesorului, schimbându-i acestuia viaţa.

Mark Dunn declară:

O poveste scrisă cu multă inteligenţă lingvistică despre dragoste, limbă, Barcelona şi pisici, care ne convinge că în viaţă nu trebuie să fii singur. Emoţionantă şi plină de umor, „Iubire cu i mic” e dovada că Efectul fluturelui se poate aplica la scară umană.

Accesul la eveniment este gratuit în baza unei rezervări prealabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook