3 noiembrie 2021

Între două lumi

Publicul cititor este așteptat miercuri, 3 noiembrie 2021, de la ora 19:30, la o întâlnire online în care Suleika Jaouad discută cu Delia Apostol-Hanzelik, redactor-șef al revistei Psychologies România și Cătălin Striblea, realizator Radio Europa FM despre „Între două lumi. Amintiri dintr-o viață suspendată”, cartea de memorii a toamnei la Humanitas.



Delia Apostol-Hanzelik, redactor-șef Psychologies România, declară:

O carte sinceră și emoționantă care aduce speranță într-un moment când tema izolării e mai actuală și mai acută ca oricând.
Lecția ei cea mai valoroasă este topirea diferențelor dintre oameni atunci când mărturiile lor se întâlnesc. În final, ele rămân doar experiențe umane universale care ne vorbesc despre îmbrățișarea vulnerabilității ca adevărata putere. Și poate că dacă învățăm ce să facem cu lecțiile primite de la viață vom reuși, fiecare dintre noi, să transformăm suferința în artă.

Cătălin Striblea, realizator Radio Europa FM, spune:

Nu am citit niciodată o carte despre boală care să te țină cu sufletul la gură. Suleika Jaouad își descrie suferința în detaliu, te emoționează, te îndurerează și te pune în genunchi ca să te aducă apoi către lumină și viață. Este o carte care îți dă speranță, te pune să te gândești și aruncă o lumină nouă asupra milioanelor de oameni care sunt bolnavi de cancer. Suleika are marele merit de a te face să te gândești la cel de lângă tine și îți spune că nu ai voie să te predai niciodată.

Evenimentul este transmis live pe pagina de Facebook Humanitas și pe canalul YouTube Humanitas. Înregistrările video sunt disponibile ulterior pe canalul YouTube Humanitas, iar cele audio pe canalele Humanitas pentru podcasturi de pe SoundCloud, Spotify, Deezer, Apple și Google.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook