12 septembrie 2016

Inflamabil

Alexandra Pavel, a.k.a. Misty, a lansat noul single şi videoclip, „Inflamabil”. Lansarea a avut loc în cadrul unui eveniment de lansare la Institutul Francez. La această lansare au fost prezenţi pentru a o susţine pe artistă prieteni dragi Alexandrei, Gabriel Cotabiţă, Alexandra Ungureanu, Karie, Mihai Chiţu şi mulţi alţii.Alexandra Pavel a declarat:

Familie, prieteni, artişti, presa, casa mea de discuri, MediaPro Music, toţi au fost alături de mine aseară la evenimentul de lansare şi am avut parte de toată susţinerea din lume. Sunt foarte fericită şi sper să ating sufletele oamenilor cu această piesă şi videoclip. Am avut parte de o echipă minunată unde toţi s-au implicat şi au muncit enorm. Mulţumesc iubitului meu, Keo, pentru că mi-a compus o piesa atât de frumoasă, puternică şi sensibilă în acelaşi timp, o piesă ce vorbeşte despre o dragoste aprinsă pe care sunt convinsă că am simţit-o sau o simţim cu toţii la un moment dat.

De asemenea, artistă a mulţumit întregii sale echipe în discursul pe care l-a ţinut în cadrul evenimentului de aseară, de la Instututul Francez:

Bogdan Mureşan, ex Ca$$a Loco este cel care a realizat mixul şi masterul piesei, bunul meu prieten Marian Capet care s-a ocupat de conceptul şi povestea videoclipului, dar şi de hairstyling-ul meu, Mihai Laz s-a ocupat de regie, Elena Cornila – fotograf, Nhung Bucur – makeup artist, Marisa Paloma care a realizat frumoasele ţinute din videoclip. Echipa este foarte mare şi îmi doresc să îi menţionez pe toţi căci am muncit cu toţii cot la cot.

afis

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook