31 iulie 2020

„În Corzi” live@Awake

La Awake Festival în 2018, Vița de Vie a susținut concertul simfonic „În Corzi” live@Awake, o punere în scenă impresionantă și o veritabilă piatră de hotar pentru formație. Filmul concertului este proiectat în avanpremieră pe 4 august 2020 în cadrul TIFF, în incinta Muzeului de Artă din Cluj-Napoca, iar pe 5 august 2020, la ora 20:00, are loc premiera online a concertului, pe platforma de streaming on-demand Overground Showroom.Premiera online este precedată, începând cu ora 19:30, de un live streaming cu membrii formației pe pagina de Facebook Vița de Vie. Începând cu ora 20:00, fanii sunt invitați să urmărească în premieră concertul pe Overground Showroom, după care sunt așteptați la un after party și o sesiune de Q&A cu Vița de Vie, online, pe aceeași pagina de Facebook.

Show-ul Vița de Vie, „În Corzi”, este grandios, gândit și calculat până la cel mai mic detaliu – de la scenă, lumini și efecte vizuale până la cei 40 de muzicieni de pe scenă care formează o singură entitate. În august 2018, la Awake Festival, Vița de Vie împreună cu Filarmonica de Stat Târgu Mureș, condusă de Remus Grama – dirijor – au fost headlinerii unei seri memorabile.

Adrian Despot declară:

Auzisem că există momente magice pe scenă, am și trăit câteva de-a lungul vieții, însă nu am reușit să prindem pe cameră niciunul până acum. Vizionând însă concertul nostru de la Awake, am realizat că tocmai am prins unul, integral! Nu suntem genul de artiști care se îmbată cu propriile creații, mai degrabă suntem cei mai drastici critici ai noștri, însă ce se întâmplă pe scenă atunci când suntem împreună cu o orchestră simfonică este absolut magic. Experiența pe care am avut-o cu Filarmonica din Târgu Mureș rămâne pe veci în sufletele noastre, la fel ca prieteniile care s-au legat între noi.

Pentru concertul online doritorii își pot achiziționa bilete pentru premiera ce se vizionează pe platforma Overground Showroom și au acces la concert timp de o lună din momentul premierei.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook