6 ianuarie 2012

Iluminata Amy

„Iluminata Amy” („Enlightened”), un nou serial produs de HBO, va fi difuzat în premiera din 7 ianuarie 2012, în fiecare sâmbătă de la ora 20:00, la HBO România.

Iluminata Amy o are în prim plan pe Amy Jellicoe, directoare executivă ambiţioasă a unei companii multinaţionale. Alegerile ei auto-distructive, atât de acasă, cât şi de la serviciu, au culminat cu o cădere nervoasă publică şi umilitoare. După ce urmează un tratament prelungit într-un centru din Hawaii, Amy se întoarce la viaţa sa destrămată, fiind determinată să-şi construiască o existenţă liniştită. Dar noile sale intenţii intensifică şi mai mult drama din viaţa ei, declanşând un adevărat haos în vieţile celor din jurul ei.Laura Dern (care a jucat în “Recount”, o producţie HBO, şi a fost nominalizată la Oscar pentru rolul din “Rambling Rose”) joacă rolul lui Amy în serial. Iluminata Amy este produs de ea şi Mike White (“Year of the Dog”), care totodată face parte din distribuţie, a scris şi regizează acest serial.

”Momentan sunt foarte mulţi anti-eroi pe micul ecran, aşa că am vrut să realizez un show despre o persoană disfuncţională şi departe de a fi perfectă, dar care încearcă să facă bine şi să devină un om mai bun”, a spus Mike White. ”Amy duce o viaţă obişnuită, iar dorinţa sa neobosită de a face lumea mai bună o face unică – şi, într-un fel, periculoasă. Am vrut să scriu un scenariu despre o femeie, dar care să nu se concentreze asupra vieţii sale amoroase. Amy e un om cu multe probleme, iar ultima dintre ele e viaţa ei sentimentală – sper ca oamenii să se identifice cu acest subiect şi să-l găsească interesant.”

Din distribuţia serialului “Iluminata Amy” mai fac parte Luke Wilson (cunoscut din “Old School”), în rolul lui Levi, fostul soţ dependent de droguri al protagonistei, Diane Ladd (nominalizată la Oscar pentru rolurile din “Rambling Rose,” “Alice Doesn’t Live Here Anymore” şi “Wild at Heart”) în rolul lui Krista, fosta asistentă a lui Amy care ajunge să-i ocupe postul, Timm Sharp (cunoscut din “Til Death”) în rolul lui Dougie, directorul neglijent al lui Amy, Amy Hill (“50 First Dates”) în rolul lui Judy, o angajată de la departamentul de resurse umane care nu-i oferă nicio clipă de răgaz lui Amy, şi Mike White în rolul lui Tyler, un coleg aparent liniştit.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook