11 aprilie 2022

Free

Într-un an rar în care John Legend nu a fost nominalizat la un premiu Grammy, câștigătorul EGOT și-a făcut simțită prezența la spectacolul din 2022, cu noua sa melodie „Free” la ceremonia din 3 aprilie 2022.John Legend a onorat Ucraina cu spectacolul său live, apărând pe scenă la pian, în urma unei declarații a lui Volodymyr Zelensky. El a dat startul emoționantului single „Free”, o melodie pe care a lansat-o alături de cântăreața ucraineană Mika Newtown și poetul Lyuba Yakimchuk.

Câștigător de 12 ori al premiilor Grammy, Legend a primit cel mai recent premiul pentru „Cel mai bun album R&B”, în 2021, pentru „Bigger Love”, a treia oară când a câștigat la această categorie.

Urcând pe scena de la MGM Grand Garden Arena, spectacolul Grammy a fost un fel de avanpremieră pentru viitoarea rezidență a lui Legend, „Love in Las Vegas”, programată să înceapă la sfârșitul lunii aprilie la Zappos Theatre din Planet Hollywood Resort & Casino. Cântărețul a programat până acum 24 de concerte in locație, în perioada 22 aprilie – 29 octombrie 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook