11 aprilie 2022

Free

Într-un an rar în care John Legend nu a fost nominalizat la un premiu Grammy, câștigătorul EGOT și-a făcut simțită prezența la spectacolul din 2022, cu noua sa melodie „Free” la ceremonia din 3 aprilie 2022.



John Legend a onorat Ucraina cu spectacolul său live, apărând pe scenă la pian, în urma unei declarații a lui Volodymyr Zelensky. El a dat startul emoționantului single „Free”, o melodie pe care a lansat-o alături de cântăreața ucraineană Mika Newtown și poetul Lyuba Yakimchuk.

Câștigător de 12 ori al premiilor Grammy, Legend a primit cel mai recent premiul pentru „Cel mai bun album R&B”, în 2021, pentru „Bigger Love”, a treia oară când a câștigat la această categorie.

Urcând pe scena de la MGM Grand Garden Arena, spectacolul Grammy a fost un fel de avanpremieră pentru viitoarea rezidență a lui Legend, „Love in Las Vegas”, programată să înceapă la sfârșitul lunii aprilie la Zappos Theatre din Planet Hollywood Resort & Casino. Cântărețul a programat până acum 24 de concerte in locație, în perioada 22 aprilie – 29 octombrie 2022.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook