2 iulie 2014

„Filosofia sexului” se vinde ca pâinea caldă

Curtea Veche Publishing a reeditat volumul “Filosofia sexului” de Radu F. Constantinescu, cunoscutul blogger şi copywriter, dând naştere unui nou fenomen editorial. Primul tiraj din cea de-a doua ediţie s-a epuizat în doar 24 de ore, cel de-al doilea în câteva zile, iar din cel de-al treilea tiraj, ridicat de curând din tipar, mai sunt disponibile doar câteva exemplare.

Filosofia_sexului 2014

Precomanda online pentru primul tiraj al noii ediţii a fost pornită miercuri, 4 iunie 2014, la ora 16:00, înainte ca acesta să fie ridicate din tipar, iar tirajul cărţii a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore. “Nu sunt sigur de această afirmaţie, dar s-ar putea să fie prima carte din România care s-a epuizat înainte să apară!” a declarat Radu F. Constantinescu. Între timp, fenomenul editorial a continuat, încă două tiraje fiind epuizate aproape în totalitate, iar Radu F. Constantinescu a vizitat sediul editurii în repetate rânduri pentru a semna mii de cărţi, pentru ca acestea să plece spre cititori cu autograful său special: “Danke”, le mulţumeşte el cititorilor, în stilul deja binecunoscut.

Radu F. Constantinescu a terminat Literele. Ne vom abţine de la gluma cu: „a trecut la cifre“, dar cifrele îl recomandă ca blogger: este cel mai citit „scriitor online“ din România. A câştigat premiul Radar de Media pe 2014 pentru cel mai bun blog, situându-se într-o companie mai mult decât selectă. E copywriter pentru ProTV, trust pentru care a mai lucrat şi în divizia de ştiri. Crede că sinceritatea e forma supremă de curaj, dar asta nu include un limbaj brutal. Îi place viaţa şi încearcă să trăiască mai multe. E DJ din secolul trecut şi asta se vede în tot ce scrie. Muzica e o prezenţă constantă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook