2 iulie 2014

„Filosofia sexului” se vinde ca pâinea caldă

Curtea Veche Publishing a reeditat volumul “Filosofia sexului” de Radu F. Constantinescu, cunoscutul blogger şi copywriter, dând naştere unui nou fenomen editorial. Primul tiraj din cea de-a doua ediţie s-a epuizat în doar 24 de ore, cel de-al doilea în câteva zile, iar din cel de-al treilea tiraj, ridicat de curând din tipar, mai sunt disponibile doar câteva exemplare.

Filosofia_sexului 2014

Precomanda online pentru primul tiraj al noii ediţii a fost pornită miercuri, 4 iunie 2014, la ora 16:00, înainte ca acesta să fie ridicate din tipar, iar tirajul cărţii a fost epuizat în mai puţin de 24 de ore. “Nu sunt sigur de această afirmaţie, dar s-ar putea să fie prima carte din România care s-a epuizat înainte să apară!” a declarat Radu F. Constantinescu. Între timp, fenomenul editorial a continuat, încă două tiraje fiind epuizate aproape în totalitate, iar Radu F. Constantinescu a vizitat sediul editurii în repetate rânduri pentru a semna mii de cărţi, pentru ca acestea să plece spre cititori cu autograful său special: “Danke”, le mulţumeşte el cititorilor, în stilul deja binecunoscut.

Radu F. Constantinescu a terminat Literele. Ne vom abţine de la gluma cu: „a trecut la cifre“, dar cifrele îl recomandă ca blogger: este cel mai citit „scriitor online“ din România. A câştigat premiul Radar de Media pe 2014 pentru cel mai bun blog, situându-se într-o companie mai mult decât selectă. E copywriter pentru ProTV, trust pentru care a mai lucrat şi în divizia de ştiri. Crede că sinceritatea e forma supremă de curaj, dar asta nu include un limbaj brutal. Îi place viaţa şi încearcă să trăiască mai multe. E DJ din secolul trecut şi asta se vede în tot ce scrie. Muzica e o prezenţă constantă.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook