13 septembrie 2018

Ela’s Art and Design

În 14 septembrie 2018, ora 17:00, la Galeria de Artă Sara Good Art din Bacău are loc vernisajul expoziției de pictură „Ela’s Art and Design”, semnată de Mihaela Bobîrnac.



Este prima expoziție de pictură într-un parcurs artistic care include obiecte decorative, sculptură în lemn, ipsosărie, aranjamente florale, ceramică, sculptură în fructe, pictură.

Expoziția „Ela’s Art and Design” propune publicului o serie de picturi în acrilic și a fost solicitată în următorul an la Iași, București, Craiova, Chicago.

Mihaela Bobîrnac este originară din Bacău. De 20 de ani s-a stabilit cu familia în SUA. Este membră a Uniunii Artiștilor Plastici și a Uniunii Artiștilor Ceramiști din Oregon, SUA.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 8 voturi
Încarc...

3 thoughts on "Ela’s Art and Design"

  1. Rusu spune:

    Îmi pare rău că nu pot fi prezenta la acest eveniment dar, sunt convinsa că acesta este doar inceputul unei vechi pasiuni care acum o exprimi la adevărata valoare. Îți doresc la cat mai multe tablouri, la cat mai multe vernisaje și la cat mai mulți anii de creație de acum înainte.

  2. Tudor spune:

    Foarte frumos! Felicitari!

  3. Făgăraș Gabriela spune:

    Din tot sufletul îți doresc să fie începutul unui nou drum in viață plin de bucurii și satisfacții deoarece e clar că-i doar pasiune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook