17 octombrie 2007

De la cântec, la culoare

Toţi iubitorii de frumos sunt invitaţi sâmbătă, 20 octombrie 2007, la ora 14:00, în sala „Marin Preda” a Centrului Cultural al Ministerului Internelor şi Reformei Administrative, str. Mihai Vodă nr. 17, la o dublă lansare de carte. Este vorba despre două cărţi semnate Elena Toma: volumul de poezii „Maimuţa de mătase” şi romanul „Fiinţe dificil de fixat”. La lansare au fost invitaţi şi regizorii Emil Slotea şi Cristi Mungiu, care şi-au manifestat interesul pentru o eventuală ecranizare a romanului.

De la cântec, la culoare

Elena Toma este o artistă cu un spectru variat. În 1971, a început o carieră muzicală, debutând la concursul „Steaua fără nume”. Au urmat ani de succese, cu 15 trofee obţinute la festivalurile de muzică uşoară şi romanţe. În 1991, viaţa a luat însă o întorsătură neaşteptată, parcă ruptă din filme. Aflată în vacanţă în Israel, o maşină o loveşte, provocându-i o amnezie, care a durat 4 ani. După ce şi-a repus cu greu viaţa pe traiectorie, activitatea sa a căpătat din ce în ce mai multe valenţe, de la lecţii de canto la realizare de emisiuni TV, de la pictură la poezie şi proză. A mai publicat romanele „Anunţ matrimonial” şi „Greşeală de tipar”, ca şi volumele de versuri „Pur şi simplu”, „Locuiesc într-o clipă”, „Echilibrul transparent sau gânduri dezbrăcate” şi „Când paralelele se miră”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook