28 noiembrie 2017

Copiii pe scenă

Activitatea principală a Teatrului vienez de copii constă în proiectul denumit „Copiii pe scenă”. La începutul anului 2018 urmează atelierele de selecție pentru completarea trupei de copii, iar apoi începe lucrul la acest proiect.

Spectacolul „Țăranul milionar” de Ferdinand Raimund, a avut loc la București, în premieră națională, fiind prezentat publicului într-o mini-stagiune de 10 spectacole jucate de copii, în perioada 2 noiembrie – 25 noiembrie 2017. Evenimentul a avut loc în Centrul vechi al capitalei, la Teatrul de pe Lipscani, din strada Lipscani nr. 53.

„Țăranul milionar”, o comedie magică în trei acte, cu multă muzică, ce i-a încântat atât pe copii, cât și pe adulți. Reprezentația este componenta spectaculoasă a unui proiect mai amplu, Teatrul vienez de copii desfășurând, în primul rând, un curs de dezvoltare personală prin intermediul teatrului. După șase luni de curs, copiii probează ieșirea în fața publicului, o experiență importantă pentru dezvoltarea lor ulterioară.

De ce teatru de copii? Teatrul vienez de copii a fost fondat de către Sylvia Rotter, cu scopul de a trezi fascinația pentru marea literatură și teatru și de a îmbunătăți abilitățile de comunicare ale copiilor și adolescenților cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani, indiferent de mediul social din care provin și de experiența lor artistică.

Copiii care frecventează în mod regulat cursurile și atelierele își dezvoltă inteligența socială prin intermediul implicării lor în activități culturale și educaționale și deprind abilități-cheie, care îi ajută să reușească în viață și să aducă o contribuție utilă societății.

Pentru mai multe informații, puteți scrie la office@teatrulvienezdecopii.ro sau puteți telefona la numărul 0728.853.417.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook