24 martie 2010

Chemarea pasării de acasă

„Chemarea păsării de acasă” este titlul următorului spectacol semnat de Tudor Gheorghe, un eveniment unic şi inedit, aşa cum ne-a obişnuit maestrul. Permanenta dragoste faţă de publicul său, dar şi aprecierea pe care o primeşte şi o preţuieşte, îl onorează, şi, în acelaşi timp, îl determină să se reinventeze de fiecare dată şi să revină cât mai des în faţa acestuia cu noi reprezentaţii.

Spectacolul „Chemarea păsării de acasă” cuprinde opere însemnate ale poetului şi prozatorului Mircea Micu, ale cărui volume, tipărite înainte de Revoluţie, precum şi cele de după, au cunoscut o largă audienţă în rândul cititorilor, fiind publicate într-un tiraj de peste un milion de exemplare.

După „Stagiunea permanentelor frumuseţi”, ce s-a bucurat de un succes enorm, iată că infatigabilul Tudor Gheorghe a pregătit, în stilu-i caracteristic, această nouă premieră remarcabilă ce continuă scopul maestrului de a aduce în atenţia tuturor imaginea în stare pură a poeziei româneşti.

„Maestrul va prezenţa publicului un spectacol realizat şi inspirat din operele lui Mircea Micu, poate unul dintre cei mai importanţi poeţi contemporani. Este prima reprezentaţie ce face parte dintr-un nou ciclu de restituiri culturale, de această dată, poetice, însă vor urma şi altele, realizate pe baza lucrărilor altor poeţi de seamă”, dezvăluie Pepino Popescu, preşedintele Agenţiei Vreau Bilet.

Evenimentul se va concretiza printr-un turneu în întreaga ţară, iar la Bucureşti reprezentaţia va avea loc pe data de 14 mai 2010, începând cu ora 19:00, la Sala Palatului.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

One thought on "Chemarea pasării de acasă"

  1. angela petronela gardus spune:

    ….de abia astept…concertele MAESTRULUI TUDOR GHEORGHE te umplu de acel sentiment care-ti reaminteste ca
    esti viu…atat de viu incat …TRAIESTI…ca sa auzi si sa te poti bucura de acea muzica …dumnezeeasca…pe care dansul ne-o picura in suflet de fiecare data.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook