14 octombrie 2008

Cei şase stâlpi ai încrederii în sine

Cei şase stâlpi ai încrederii în sineAtotcuprinzătoare ca scop şi viziune, plină de incursiuni geniale în natura umană, „Cei şase stâlpi ai încrederii în sine” este lucrarea de ultimă generaţie în domeniul psihologiei respectului de sine.

În această lucrare pătrunzătoare şi stimulantă, Nathaniel Branden împărtăşeşte rezultatele unei cariere încununate de succes, obţinute în urma unei vieţi de practică clinică şi cercetare susţinute. Autorul demonstrează clar importanţa respectului faţă de sine în obţinerea sănătăţii psihice, în realizările personale şi stabilirea unor relaţii pozitive cu ceilalţi.

Şi totuşi, cum reuşim să avem parte de o încredere de sine autentica? Nathaniel Branden prezintă cei şase stâlpi ai respectului de sine, şase practici pe care să le aplicăm în viaţa de zi cu zi. Cititorii la îndemână o serie de exerciţii simple, dar eficace, care accentuează conştiinţa de sine şi eficienţa. Explorând importanţa respectului în noi înşine la locul de muncă, în relaţia dintre părinţi şi copii, în educaţie, psihoterapie şi societate, dr. Branden oferă o serie de sfaturi utile şi celor responsabili de dezvoltarea respectului de sine în alţii – şi explică de ce este imperativă cultivarea respectului de sine pentru a supravieţui în secolul XXI.

Denis Waitley, doctor în filosofie, autorul lucrării „The Psychology of Winning” spune: „Cei şase stâlpi ai doctorului Branden ne oferă fundaţia pentru o viaţă pe care ne putem construi familiile, educaţia şi afacerile.” Iar Colin Wilson, autorul lucrării „The Outsider”, apreciază că „Nathaniel Branden va fi considerat fără îndoială unul dintre cei mai mari psihologi ai secolului”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook