11 aprilie 2022

Ceasornicăria Taus

Teatrul Odeon are plăcerea să anunțe premiera piesei „Ceasornicăria Taus” de Gellu Naum, în regia și decorul semnate de Dragoș Galgoțiu. Primele reprezentaţii sunt programate pe 15, 16 și 17 aprilie 2022, de la ora 19:00, la Sala Majestic. Distribuția este formată din Ionel Mihăilescu, Eduard Trifa, Marian Ghenea, Sabrina Iașchievici, Ruxandra Maniu, Vlad Bîrzanu, Meda Victor, Anda Saltelechi și Laurențiu Lazăr.Dragoș Galgoțiu declară despre piesă:

O „livadă de vișini” dadaistă, suprarealistă, cubistă, o poveste bizară, în care timpul a fost oprit și memoria se confundă cu imaginarul, un joc magic al minții, o utopie avangardistă, un experiment alchimic inventat cu mijloace teatrale, o erezie estetică, o forma de libertate…

Costumele sunt create de Lia Manțoc, animația este semnată de Sabina Spatariu, iar video-design de Luca Achim și light-design de Ștefan Ioșca.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook