25 septembrie 2018

Cartografia lumii de dincolo

Cititorii sunt așteptați sâmbătă, 29 septembrie 2018, ora 17:00, la Librăria Humanitas de la Cișmigiu, la lansarea primului roman publicat de Laura T. Ilea în spațiul românesc, „Cartografia lumii de dincolo„, recent apărut la Editura Humanitas, în colecția „Scriitori români contemporani”. La eveniment vorbesc, alături de autoare, crititul literar Tania Radu și scriitoarea Andreea Răsuceanu, coordonatorul colecției.Laura T. Ilea declară:

Cartografia lumii de dincolo” deambulează între regiuni arhaice ale Transilvaniei şi straniul imperiu al tinereţii eterne creat de Johannes Müller la Aachen, în Germania; între Paris şi New York, oraşul în care Armand Carpentier vrea să pună în practică un proiect pe cât de revoluţionar, pe atât de înspăimântător; între dansul cu rezonanţe barbare de la târgul de fete şi survolarea în trombă a Americii de către Amalia, personajul central al romanului. Mi-am dorit ca această carte să fie premoniţia lumii viitorului. O lume stranie, pe alocuri monstruoasă, condusă de obsesia lui all inclusive şi de noile reguli ale procreării. O lume pe măsura proiectelor extravagante ale celor câţiva excentrici notorii care o locuiesc.

Cartografia lumii de dincolo” este primul roman publicat de Laura T. Ilea în spațiul românesc. Scrierea versiunii franceze a acestui roman a primit susținerea Conseil des Arts du Québec, prin intermediul programului Vivacité.

Accesul este gratuit pe baza unei rezervări prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook