21 ianuarie 2021

Bucureștiul fanariot. Viață cotidiană, divertisment, cultură

Publicul este invitat joi, 21 ianuarie 2021, ora 19:30, la lansarea volumului „Bucureștiul fanariot. Viață cotidiană, divertisment, cultură” de Tudor Dinu. O întâlnire Humanitas online & live cu Tudor Dinu, istoricul Georgeta Filitti și Ion M. Ioniță, redactor-șef al revistei Historia, moderată de Andrei Pogăciaș, redactor al Editurii Humanitas.



Evenimentul, realizat în colaborare cu Fundația „Calea Victoriei”, este difuzat live pe pagina de Facebook a Editurii Humanitas si pe canalul YouTube Humanitas. Înregistrările video și audio sunt ulterior disponibile pe canalele YouTube Humanitas și SoundCloud Humanitas.

Viață cotidiană, divertisment, cultură, încheie trilogia „Bucureștiului fanariot”. Tudor Dinu a adunat în cele 1500 de pagini ale acestei monografii roadele a zece ani de documentare în biblioteci, în arhive și pe teren, în depozitele muzeelor, inaccesibile publicului, și în colecții particulare. Pe lângă inventarierea și analiza exhaustivă a surselor scrise, fotografiile reproduse în cele trei volume alcătuies cun spectacol vizual somptuos și readuc la viață această lume scufundată de care ne leagă încă atâtea fire.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook