25 ianuarie 2010

Anuarul epigramiştilor români – 2010

În anul 2005 am redactat, pentru uzul colegilor epigramişti, primul „Anuar al epigramiştilor români”, iar în anul 2007 un al doilea asemenea instrument important pentru uşurarea comunicării între cei ce scriu sau servesc în alt mod epigrama, locuind în ţara noastră sau oriunde pe Terra, precum Republica Moldova, Serbia, Statele Unite ale Americii, Germania ş.a.

Cel din urmă dintre anuarele menţionate a fost distins cu un premiu special la Festivalul „Eterne Epigramă” de la Cluj-Napoca, pentru înlesnirea comunicării între epigramişti, cenacluri şi mijloacele mass media interesate a publica epigrame.

Anul acesta – constatându-se că multe dintre datele privind epigramiştii s-au modificat şi că numărul lor s-a mărit – s-a purces la elaborarea unui „Anuar al epigramiştilor români – 2010” de către domnul ing. Nelu Vasile, precum şi a unui „Tabel cu adresele epigramiştilor de limbă română” de domnul ing. Laurenţiu Ghiţă, care vor apărea, credem, în primul trimestru al acestui an.

Principalele date ce ar putea figura în anuar şi/sau tabel sunt următoarele:
– numele,
– prenumele,
– data naşterii,
– profesia,
– data naşterii,
– locul naşterii,
– domiciliul,
– adresa pentru corespondenţă,
– codul poştal,
– numerele de telefon fix sau mobil, fax,
– adresa E-mail, blog,
– cluburile literare pe care le frecventează,
– site-urile la care publică,
– alte date.

Precizăm că fiecare dintre cei ce doresc a figura în aceste publicaţii au dreptul a nu comunica acele date ce nu se doresc a deveni îndeobşte cunoscute.

Mărimea contribuţiei băneşti la tipărirea anuarului se va putea determina doar în raport de numărul exemplarelor solicitate, ceea ce duce la cerinţa ca fiecare dintre doritori să anunţe – odată cu celelalte date – câte exemolare să-i fie asigurate.

Se mai impune a se cunoaşte faptul că orice epigramist – indiferent dacă este sau nu membru al unei uniuni sau asociaţii ori la care site sau revistă colaborează – pot solicita a figura în anuarul şi tabelul susmenţionate mai sus, dacă sunt cunoscuţi ca epigramişti sau fac dovada că au scris şi eventual au şi publicat epigrame.

Orice relaţii suplimentare se pot solicita prin e-mail la neva194987@yahoo.com sau
laurentiu_ghita@yahoo.co.uk

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

4 comentarii la Anuarul epigramiştilor români – 2010

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook