7 octombrie 2016

Alessandro Baricco, invitat de onoare al Festivalului Internaţional de Carte Transilvania

După vizita din luna mai de la Bucureşti, în cadrul aniversării de 10 ani a colecţiei „Raftul Denisei”, când şi-a lansat cel mai recent roman din 2015 tradus în colecţie, „Mireasa tânără”, scriitorul italian Alessandro Baricco revine în România, de data aceasta la Cluj, ca invitat de onoare al Festivalului Internaţional de Carte Transilvania.

foto-baricco

Foto: Radu Sandovici


Vineri, 7 octombrie 2016, ora 12:00, Alessandro Baricco primeşte titlul de Doctor Honoris Causa al Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” şi al Universităţii Babes-Bolyai, în sala Aula Magna din clădirea centrală din Universitatea Babeş-Bolyai (Str. M. Kogălniceanu nr. 1, et. 2).

Sâmbătă, 8 octombrie, de la ora 17:00, Alessandro Baricco se întâlneşte cu cititorii clujeni, în cadrul unei conferinţe găzduite de Universitatea Babeş-Bolyai în Sala Auditorium Maximum (Str. M. Kogălniceanu nr. 3), care este urmată de o sesiune de autografe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook