29 iulie 2010

74.000 de citate şi două noutăţi

Căldură mare, vacanţă (sau gândul la ea), timp bun de lenevit – cu o carte în mână, să sperăm… Lucrurile se mişcă ceva mai încet, aşa cum se întâmplă în fiecare an în toiul verii, dar iată că mai înaintăm cu o mie de citate.

După cum sunt convins că au observat cei care vizitează frecvent Citatepedia.ro, meniul principal (cel din partea de sus a fiecărei pagini) a fost restilizat. Din unele discuţii, am înţeles că unii utilizatori îl treceau cu vederea, aşa că acum este mai vizibil şi mai sugestiv. În plus, a apărut un nivel superior, care face trimiteri la alte site-uri culturale/educaţionale de care mă ocup. Nu ezitaţi să le vizitaţi şi să le utilizaţi!

A doua noutate constă într-un sistem prin care site-ul poate comunica cu utilizatorii săi, ţinând cont în cât mai mare măsură de particularităţile fiecăruia. Veţi putea vedea, uneori, scurte mesaje (sugestii, îndrumări etc) care apar în partea de jos, în poziţie fixă. Sistemul este încă la început, putând fi mult îmbunătăţit. Ca întotdeauna, sugestiile sunt binevenite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook