6 iulie 2010

73.000 de citate şi noutăţi

Înregistrăm încă o mie de citate – şi avem încă un pretext pentru a discuta despre ce s-a întâmplat din punct de vedere funcţional.

Am încheiat extinderea structurii bazei de date. De acum, şi creaţiile în versuri pot fi marcate ca definiţii. Este vorba în special de epigrame, un număr destul de mare fiind deja incluse în Enciclopedie. Urmează altele, pe măsură ce vor fi observate.

Au apărut mai multe mici îmbunătăţiri, poate cele mai vizibile fiind notiţele explicative care apar în diferite locuri, uşurând utilizarea şi ajutând la o mai bună înţelegere a site-ului. Aceste notiţe se vor mai înmulţi în viitor.

Au apărut şi secţiuni pentru secvenţe din filme – practic, citate video -, în română şi engleză. Cele în engleză vor fi subtitrate în română. Astel, filmele vor fi şi mai bine reprezentate pe site.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

One thought on "73.000 de citate şi noutăţi"

  1. Costel Zăgan spune:

    Ca om care scrie,e onorant să fac parte din viaţa acestei fiinţe numită CITATEPEDIA.MULŢUMESC:am crescut/cresc odată cu DVS.!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook