15 februarie 2010

66.000 de citate şi câte ceva despre moderatori

Lucrurile merg înainte şi încă o mie de citate au mai fost adăugate. Înainte de vreo speculaţie legată de apariţia „infamului” 666, trebuie să remarcăm faptul că această combinaţie de cifre a mai fost pe contor şi n-au dat dracii în site.

Pe un ton mai serios, privind spre viitor, avem nevoie de un upgrade la server şi de câţiva moderatori. Upgrade-ul este comandat de două săptămâni, dar când te grăbeşti, atunci lucrurile parcă stau pe loc. Oricum, se va rezolva în curând.

Referitor la moderatori, cred că ar fi bine să începem să folosim această modalitate de lucru, astfel încât eu să mă pot ocupa mai mult de activităţile pe care nu le poate face altcineva, iar apariţiile unor nereguli să fie observate mai rapid.

Aşadar, ar fi nevoie de câţiva voluntari, pasionaţi de Citatepedia, care să se ocupe de una sau mai multe dintre următoarele activităţi:
– să citească cel puţin o dată pe zi tot ce se adaugă în una sau mai multe secţiuni (la alegere) şi să semnaleze greşeli de scriere, duplicate, abuzuri etc
– să citească de câteva ori pe zi comentariile recent adăugate şi să semnaleze eventualele abuzuri (aici moderatorul ar putea avea o comandă prin care să pună imediat în moderare un comentariu pe care îl consideră în neregulă, adică să nu fie vizibil temporar, până îl verific şi eu)
– să dea o mână de ajutor celor care au nelămuriri referitoare la utilizarea site-ului (acum nu sunt multe solicitări, dar cred că ar fi mai multe dacă am încuraja acest lucru)

Pot fi şi alte activităţi, asupra cărora cădem de acord.

Fiind o activitate voluntară, fiecare moderator va putea renunţa oricând (trebuie doar să anunţe acest lucru).

Dacă sunt doritori, aştept mesaj prin formularul de contact. Încă este o idee la început, şi sugestiile sunt binevenite.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...

3 thoughts on "66.000 de citate şi câte ceva despre moderatori"

 1. Ica Ungureanu spune:

  Este bienevenită această propunere,mai ales după incidentul cu acel Dracula.
  Eu una aş putea să vă ajut,dar mai mult la epigrame şi,eventual, la unele greşeli de ortografie.
  Cu toată stima,
  Ica Ungureanu

 2. Dracula spune:

  Dacă doamna Ungureanu vrea să fie moderator, atuncea vreau şi eu! Vă rog să-mi trimiteţi formularul de contact la Castelul Bran.
  Cu respect
  Dracula I

 3. Ica Ungureanu spune:

  Domnule „Dracula”,poţi să-ţi verşi năduful până s-o răci iadul,dar mută-te pe un site „demn”de
  asemeneaa mizerii.Te crezi mai presus de muritorii de rând,însă eşti un laş amărât.
  NICI „AICI” NU AI CURAJUL SĂ te „semnezi”cu numele adevărat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook