1 noiembrie 2017

259.000 de citate în română şi alte numere fabuloase

Citatepedia funcţionează din plin pe toate planurile.

Să atingem 259.000 de citate în română era ceva previzibil pentru cei care vizitează frecvent Citatepedia.ro. Dar ştiaţi că tot acum am depăşit 870.000 de citate în cele 42 de limbi de pe Citatepedia.net?!

Şi asta încă nu este noutatea cea mai mare! În luna octombrie 2017, Citatepedia.ro şi-a depăşit recordul de audienţă lunară, înregistrând 566.716 de vizitatori diferiţi (694.655 de vizite). Este o creştere de circa 20% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut, ceea ce este spectaculos la acest nivel de audienţă. Iar statistic vorbind, luna noiembrie trebuie să fie chiar ceva mai sus decât luna octombrie. Cine face un pronostic?

Noul proiect „Cugetările româneşti cuceresc lumea” – realizat de Asociaţia Culturală Citatepedia şi co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional – a pornit foarte bine pe Facebook. Abia aşteptăm ca şi motoarele de căutare să îi descopere toate cele 1.000 de cugetări traduse în 5 limbi de circulaţie internaţională! Ne puteţi da o mână de ajutor pentru promovarea culturii române în lume, scriind despre proiect şi distribuind cugetările pe reţelele sociale. Mulţumim!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook