16 octombrie 2017

258.000 de citate în română şi nou record de audienţă

Toamna este îmbelşugată pentru Citatepedia. Dincolo de schimbările de contor pentru conţinut, sunt noutăţi spectaculoase.

Pe 4 octombrie 2017, în ajunul Zilei Educaţiei, Citatepedia.ro şi-a depăşit recordul de audienţă zilnică, având 32.530 de vizitatori diferiţi. Dacă luăm în calcul a doua jumătate a zilei de 4 octombrie şi prima jumătate a zilei de 5 octombrie, s-au înregistrat peste 35.000 de vizitatori în 24 de ore! Poate că pare doar un număr mare, să-l facem palpabil: gândiţi-vă că toţi locuitorii dintr-un oraş cum e Câmpina utilizează acelaşi calculator în aceeaşi zi. Incredibil, nu?

Pentru că am lansat Antologia aforismului românesc contemporan, ediţia a II-a, am adăugat pe mai multe pagini module care prezintă cele mai reuşite aforisme din creaţia celor 40 de participanţi. Este şi o modalitate de a promova aforistica românească în general.

Am refăcut şi imaginile care apar la distribuirea pe reţelele sociale – în special pe Facebook. Din păcate, va dura mult până când Facebook va înlocui vechile imagini. Oricum, e un pas înainte pentru o prezenţă mai plăcută în astfel de spaţii virtuale. Spor la distribuit!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook