2 mai 2014

174.000 de citate

Contorul de la Citatepedia.ro este din nou în sprint, crescând cu încă o mie în doar 4 zile. Cum serverul rezistă fără probleme, rămâne să vedem dacă acest contor poate fi învârtit chiar mai repede de atât.

Chiar dacă e mult mai lent, nici contorul de la Citatepedia.com nu stă pe loc. Tocmai a trecut de 114.000, un număr de acelaşi ordin de mărime.

ImagoZone, proiect desprins din Citatepedia cu câţiva ani în urmă, un uriaş depozitar de imagini referitoare la oameni cunoscuţi şi la activitatea lor, creşte chiar mai repede. A depăşit 200.000 de imagini, bine organizate în peste 10.000 de albume. Şi se dezvoltă în continuare. Chiar ar fi interesant dacă ar fi adăugate mai multe fotografii cu scriitori, oameni de ştiinţă etc (mai greu de găsit decât cele cu vedete), dat fiind că există o integrare automată cu paginile corespunzătoare de la Citatepedia.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook