21 aprilie 2014

172.000 de citate

Chiar şi de Paşte, Citatepedia creşte, pentru că este un loc virtual în care are sens să fii şi să participi în orice zi, la orice oră. Aşa se face că marcăm încă o mie pe contor – în zi de sărbătoare.

Numărul proverbelor a depăşit 6.000, Michelle Popescu aka Micheleflowerbomb adăugând masiv proverbe româneşti (acestea au trecut de 4.000). Este un tezaur cultural pe care Citatepedia îl menţine în atenţia publicului.

În urma unor turbulenţe cauzate, din câte se pare, de nişte spammeri agresivi, am refăcut major sistemul prin care se fac semnalări pentru probleme la Citatepedia.ro. Acum este sigur că nicio semnalare nu este ratată, corecţiile se fac mai uşor, iar un mecanism colaborativ este mai aproape de realitate. După ce îşi face rodajul, noul sistem va fi extins la Citatepedia.net şi Citatepedia.com.

Pe 18 aprilie 2014, secţiunea în italiană a depăşit 2250 de vizitatori diferiţi, ceea ce este remarcabil, ţinând cont că este un site realizat de români pentru vorbitorii de italiană. Din păcate, Simona Enache nu mai are timp să o modereze în continuare (chiar dacă va mai participa uneori). Nu putem decât să-i mulţumim pentru tot ce a realizat până acum la Citatepedia. Rămâne să vedem cine va prelua ştafeta la italiană!

Nu îl ultimul rând, vă urez, în numele tuturor celor care pun umărul la construcţia numită Citatepedia, ca lumina Învierii să vă rămână în inimi tot anul şi să vă bucuraţi de minunea fiecărei clipe!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 10 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook